reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Ja mam z cocodrillo na 62[emoji23] ale jeszcze się miesci, tylko nie mogę już nóżek zawijac. Do tego mam 3 kupione używane, wyglądają na ciepłe, a rozmiary to nie wiem, podobno 68. Wszystkie są na 2 zamki z przodu. I jeden mam taki polarowy cienszy ale już za maly, z 5 razy w nim wyszla. I mam jeszcze taki cienki dresik z hm, muszę przymierzyc. Nie wiem na cholerę sweterkow nakupilam.. na szczęście używanych. Ani kapturka nic nic:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My na razie mamy z Fischer Price kombinezon na 68 a dostaliśmy z FF super gruby i rozmiar 80 ! I tylko trochę jest za duży na całą zimę będzie super i też po bokach ma dwa zamki.

A jak ubieracie pod śpiworek? Ja Dominika w grubszy dres,czapka i kaptur na główkę i się zastanawiam kiedy wyciągnąć kombinezon. My mamy z 5 10 15 r.68 i wydaje mi się że to jest duże 68.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza my przewaznie body + galotki czyli to co w domu + kombinezon polarowy/misiowy.

Kombinezon zimowy mam na 80.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak za 20zl to jestem zadowolona.
Chociaz jest śnieżnobiały teoche błyszczący. Inny troszke niz na zdjeciu. Ale 20zl to nawet z przesyłkę jak zapłaciłam 35 to taniej bym nie znalazła ;)
1511264799-fc4f4f4a8c8a6ee5-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do spiworka do fotelika zakładam to co w domu (body +spodenki) plus czapka a jak jest mega zimno to bluza z kapturem cienka. Ale u mnie mrozu jeszcze nie bylo. A ona upocona w tym śpiworku jest:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kombinezony 2 dostałam, ale mimo że po2 zamki mają wydają się być nie wygodne(sztywne) mamy jeden extra taki grubszy polar,misiowy z pepko i jest duźy i miękki. No i braciszek Majce kupił taki śmieszny + czapa, rękawice, buciki
20171102_233554.jpg

Załączniki

• 20171102_233554.jpg
    20171102_233554.jpg
    784,6 KB · Wyświetleń: 130
Ola fajny bialutki.
Do śpiworka zakładamy body, rajstopki, cienki polarowy pajac, czapeczka,
W zimę dołożę ciepły sweterek polarowy, ew. Duże mrozy pajac ten z pepko.

reklama
Śmiech super! Gdzie kupowałaś?

Fajny, niestyy nie jets nieprzemakalny. Sle nie szkodzi, mam jeszcze oslonke ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry