reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ola ja kupiłam super ochraniacz na szczebelki
Link do: Ochraniacz na szczebelki do łóżeczka - Szary

Tzn ochraniacz jak ochraniacz. Jest dość gruby i sztywny, wygląda dobrze i neutralnie, z przesyłką kosztował 40 zł, a co najlepsze zamówiłam jednego dnia, a następnego był już w paczkomacie do odbioru... nie mam pojęcia jak oni to zrobili [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oceń sama
1511039523-b065dda4403f6afc-aaaaaa.jpeg
1511039529-c9d93be5442a7e67-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy ktoras z Was miala.do czynenia z urzadzeniem do gotowania dla dzieci typu babycook ? Zatsnawaiam sie czy warto kupic ( mysle o uzywam)i.czy potrafi.zaoszczedzic czas
w kuchni.
beaba.pl/Poznaj-blizej-Babycook-cab

Ja te chetnie poczytam o pomyslach na preznty dla dzieci.
Ze swojej strony moge polecic szczeniaczka uczniaczka z FP.
dla starszej mialam tez slynna Zyrafke Sophie.

Tak szczeniaczek jest super my mamy po Jasiu juz 7 lat a dalej dziala...w ogole zabawki FP sa super jakosciowo.

Ja chyba zamowie na prezent jak sie ktos bedzie pytal jakis ladny zestaw talerzyk miseczka sztucce.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was miala.do czynenia z urzadzeniem do gotowania dla dzieci typu babycook ? Zatsnawaiam sie czy warto kupic ( mysle o uzywam)i.czy potrafi.zaoszczedzic czas
w kuchni.
beaba.pl/Poznaj-blizej-Babycook-cab
Ja mam thermomix i mam zamiar w nim robić jedzonko dla dzidzia, na szczęście dziadki się szarpneli, bo ten garnek jest super, ale cena kosmiczna, aaa i właśnie musiałam go zareklamować [emoji41] ale tak to jest świetny [emoji1]

Do góry