reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Integral ja bym nie połączyła kropek i pasków. Czy naszywek. Wolę jednokolorowe, albo wzór na jednym. Ale chłopiec raczej tego nie ubierze
A ten pierwszy zestaw z pepco i na metce "body dziewczece"
No w sumie racja... Przypał...

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Liluli on dostał na chrzciny więc przy wszystkich nie przeglądałam, więc nie wiem od kogo taki wymyslny prezent.

Chybra najbliższa rodzina była. Każdy wiedział że syn :) komus obojętnie co kupi byle kupić.

Raczej tak myślę że to męża chrzestna dała. Bo to co pamietalam kto dał to wyszły mi 2 osoby które to mogły Dac. A chrzestnej urodziła się wnuczka w styczniu. I myślę że synowej chrzestnej się nie spodobały i od razu oddala (to też dziwna kobieta jest, w prosty powie że jej się nie podoba i nawet wyrzuci z domu ) i myślę że dlatego my jesteśmy w posiadaniu tego.

Emol padlam...przegiecie na prawde.Pobila nawet moja ciotke ktora dla Jasia przywiozla mi uzywane smoczki i butelki po dziecku ktoremu nianiowala.

Chybra walil sie w glowe w szzebelki, wkladal tam konczyny i wykrecal je...zdecydowanie wole turystyczne:-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, niefajnie że wykrecal kończyny, mój się wierci ale ewentualnie pomiędzy szczebelkami wpadnie rączka ale wisi sobie tak. Nic nie wykręca.

No rozmiar i kolor ewidentnie dobre na lato dla 6 miesięcznej dziewczynki a w styczniu się urodziła tamta dziewczynka więc. Tak myślę że to nieudany prezent był i dostaliśmy go my.
Dostaliśmy 2 śpiworki (żadnego nie kupowalismy) ale Artur zaczynają być za małe. Wiec nawet zimą się nie zaczęła a na 68 za małe się robi. Chyba poproszę na Mikołaja czy święta jakiś spiworek od kogoś z rodziny. I podam chyba kolory aby różowego mi nie dali -.-

Emol bo prawdziwe harce dopiero sie zaczna najgorzej bedzie jak zacznie wstawac...ile raz moj sie puknal w lebek o te szczebelki;D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol od razu sobie pomyślałam że te ciuszki to prawie dla mojej Emilki hehe ja zawsze pytam co kupić dzieciom znajomych,wole zapytać niż kupić coś z czego dziecko nie będzie zadowolone.A jak nieraz kupowałam niemowlakom to też głęboko się zastanawiałam się co.U nas nikt sie nie pyta co byśmy chcieli dla Emilki,ja tylko zaznaczam że Emilka nie lubi dźwięków na baterie,tylko uśmiecha się do pozytywek.
Zainspirowałyście mnie z tymi matami piankowymi,kupię jej tylko jest tego taki wybór że nie mogę się zdecydować:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam u teściowej nawet się nie podjęła nic na temat świat...
I oczywiście ja wchodzę do pokoju a ona arturach na rękach. Jak zapytałam się "o Artur, dlaczego na rękach jesteś" to mi odpowiedziała ze babcie są od rozpieszczania. Tylko że ona sobie 1-2h ponosi na tydzień, a mi Artur zaraz będzie chciał ciągle. Ciekawe kto mi wtedy da na fizjoterapeute. Nie lubię czegoś takiego, mówię aby nie nosić bo on tego nie potrzebuje, to go przyzwyczajaja. :/

reklama
Emol nie przegadasz tesciowej. Moja robila to samo i nie docieralo nic. Teraz jest obrazona. Nie przychodzi,ale wiem ze jak T.idzie z Szymonem do niej to jest noszony na rekach bo zawsze smierdzi jej perfumem.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry