reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Widzę że srokao popularna jest hehe sama ostatnio wysłałam jej na maila skład chusteczek nawilżanych z Aldi żeby mi zanalizowała i napisała że skład fatalny hehe
Judith ja nie mam żadnych termoopakowań,jak gdzieś idę na dłużej to biorę termosik z gorącą wodą po prostu:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia a temperatura wody to taka do picia juz czy bardzo gorąca i mieszasz poźniej? Ja w domu korzystam z podgrzewacza i woda ma temperaturę jaką ustawię więc na spacery to chyba z termometrem w zimie będę chodziła [emoji38]

Maziajka piękna ta śliwka [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My mamy miśka chicco z projektorem - młody go kocha, lubi jak zasypia smyrać go i często śpi jedną ręką trzymając go
Grzechotki koty z Ikea, jedyne ktorych się nie boję, że sobie guza nabije
Piłka oball kolejna dzięki której jestem spokojna że mój syn nie będzie po zabawie miał lima ( lubi majtać zabawkami, najbardziej nad swoją twarzą :p)
Taki wiszący lemurek ze smyka, ma bardzo ładny dźwięk

To te ulubione, jest jeszcze kilka pozycji które czasami lubi i dużo takich co go wcale nie interesują i jednej się boi ( tata kupił mu w ikea maskotkę mumie :p)

Judith też mam babyono takie szare i nie najgorzej z utrzymaniem temperatury.

Maziajks piękna śliwka!

Ja mojemu książeczki kontrastowe i takie do czytania kupuję. A na święta kupujemy porządny fotelik.

Emol no właśnie ja też mam szare i uważam że to totalna strata kasy.
Szukam czegoś innego dlatego.

Maziajka a tak z ciekawości jak do tego śpiworka ubrałaś dzieciaczka? Pytanie głupie wybacz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith miala kombinezon polarkowy a pod spodem body i spodenki a bylo max 7 stopni dzisiaj ja w zimowej kurtce szlam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja polecam pianinko szczeniaczka, szał od miesiąca, nowa miłość to sóweczka kuleczka - obydwie zabawki z Fisher Price, no i żyrafka sophie. Reszta zabawek fajna ale nie zajmuje młodej na zbyt długo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas szczeniaczek uczniaczek i lusterko lew z Fisher price, małpka ze Smiki.
@Nika999 możesz podać link do tego lemura?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry