reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Hejka. Ze spiworkiem do wózka nie mam problemu mam po starszych corkach, jedynie zastanawiam się nad tym do nosidełka. Obecnie szukam mufki. Podoba mi się z poofi. Warto kupić czy zainwestować w ciepłe rękawice?? :D
Kombinezony na zimę już macie?? Jaki rozmiar 68-74?? Ma ktoś coccodrillo 68?? Jak wypada na długość??
Zakupy internetowe w Rossmannie robicie mamuśki z odbiorem w sklepie?? Sprawnie to wygląda? Chcę spróbować a zakupy będzie odbierał mąż przy okazji zawozenia córki na basen. Jak czas można oszczędzić to dlaczego nie spróbować.
Smarujecie buzie wychodząc na dwór?? Polecam krem z momme.

reklama
Paninka też szukam mufki bo chce żeby mi wózka pasowala, na dawandzie są fajne.
Ja kupuje e rossmanie w odbieram w sklepie. Nie trzeba stać w kolejce bo płacisz przez neta tylko pracownice na sklepie prosisz o paczke.
Ja na zimę mam krem z nivea - dobry skład wg srokao:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka ja mam cieplutkie rękawice, jak będę marzla to wtedy może kupię mufke .

Kombinezon zamówiłam , rozmiar 74, bo 80 jak coś mam po starszaku.

Buzie swoje czy dzieci [emoji6]

Ja na swoją mufkę właśnie czekam już wysłali. Musiałam czekać az uszyką bo znowu wybrałam coś co ma branie [emoji23].

Ja też zamawiam w rossmanie często, ale jednak częściej jestem osobiście bo mam pod samym nosem bardzo fajny :)

Krem na zime też z nivea [emoji16] jak już sroka mówi że dobry [emoji5]

A teraz pytanie do mam butelkowych: jakie macie termoopakowania na butelkę? Bo ja mam z babyono ładnie się prezentuje ale dziadostwo straszne, w ogóle nie trzyma temperatury [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też się zastanawiam nad mufką.
Termoopakowanie jak i butelki mam z Tommee Tippee i trzyma ciepło,polecam:)
Mój śpiworek daje rade:) Synek pomimo niskiej temp jezdzi w dresie:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka ja już wyłącznie kupuje przez aplikację i odbieram w rossmanie, dla mnie super rozwiązanie [emoji2]

Kombinezony mam dwa na 74 (6-9 miesiecy) obydwa lidlowe. Jeden taki miś z podszewką, a drugi lekko ocieplony zimowy. Grubszych nie kupuję bo mam śpiworek do wózka.

Buzie do czasu mrozów smaruje kremem dermedic Linum, a na mrozy mam sztyft z mustelli (taka większa pomadka troche), ma dobre opinie więc powinien sie sprawdzić [emoji16]

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Do mnie dzis doszedl spiworek jest super i mufku w zestawie.

Narazie nie smarowalam niczym na zimno ale mam nivea.

1510665873-81ed64ccdecf9dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry