reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Hejka. Ze spiworkiem do wózka nie mam problemu mam po starszych corkach, jedynie zastanawiam się nad tym do nosidełka. Obecnie szukam mufki. Podoba mi się z poofi. Warto kupić czy zainwestować w ciepłe rękawice?? :D
Kombinezony na zimę już macie?? Jaki rozmiar 68-74?? Ma ktoś coccodrillo 68?? Jak wypada na długość??
Zakupy internetowe w Rossmannie robicie mamuśki z odbiorem w sklepie?? Sprawnie to wygląda? Chcę spróbować a zakupy będzie odbierał mąż przy okazji zawozenia córki na basen. Jak czas można oszczędzić to dlaczego nie spróbować.
Smarujecie buzie wychodząc na dwór?? Polecam krem z momme.

reklama
Paninka też szukam mufki bo chce żeby mi wózka pasowala, na dawandzie są fajne.
Ja kupuje e rossmanie w odbieram w sklepie. Nie trzeba stać w kolejce bo płacisz przez neta tylko pracownice na sklepie prosisz o paczke.
Ja na zimę mam krem z nivea - dobry skład wg srokao:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka ja mam cieplutkie rękawice, jak będę marzla to wtedy może kupię mufke .

Kombinezon zamówiłam , rozmiar 74, bo 80 jak coś mam po starszaku.

Buzie swoje czy dzieci [emoji6]

Ja na swoją mufkę właśnie czekam już wysłali. Musiałam czekać az uszyką bo znowu wybrałam coś co ma branie [emoji23].

Ja też zamawiam w rossmanie często, ale jednak częściej jestem osobiście bo mam pod samym nosem bardzo fajny :)

Krem na zime też z nivea [emoji16] jak już sroka mówi że dobry [emoji5]

A teraz pytanie do mam butelkowych: jakie macie termoopakowania na butelkę? Bo ja mam z babyono ładnie się prezentuje ale dziadostwo straszne, w ogóle nie trzyma temperatury [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też się zastanawiam nad mufką.
Termoopakowanie jak i butelki mam z Tommee Tippee i trzyma ciepło,polecam:)
Mój śpiworek daje rade:) Synek pomimo niskiej temp jezdzi w dresie:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka ja już wyłącznie kupuje przez aplikację i odbieram w rossmanie, dla mnie super rozwiązanie [emoji2]

Kombinezony mam dwa na 74 (6-9 miesiecy) obydwa lidlowe. Jeden taki miś z podszewką, a drugi lekko ocieplony zimowy. Grubszych nie kupuję bo mam śpiworek do wózka.

Buzie do czasu mrozów smaruje kremem dermedic Linum, a na mrozy mam sztyft z mustelli (taka większa pomadka troche), ma dobre opinie więc powinien sie sprawdzić [emoji16]

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Do mnie dzis doszedl spiworek jest super i mufku w zestawie.

Narazie nie smarowalam niczym na zimno ale mam nivea.

1510665873-81ed64ccdecf9dde-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry