reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Dzięki dziewczyny za propozycję. Nika misia z projektorem i oball mamy. Chyba skuszę się na pianinko szczeniaczka albo sóweczkę kuleczkę. Ciekawa też jestem jak wygląda ten lemur, bo go nie znalazłam.

reklama
Właśnie do mnie dotarło że okłamuje swoje dziecko, to nie lemur a szop! :p Link do: Dumel Discovery Baby, Szop Ray, zawieszka z dzwoneczkiem

Młody lubi jeszcze te zabawki
Link do: Mom's Care, Kot biało-czarny, szczeleścik, zabawka niemowlęca dziś poł wieczoru obracał tego kota i szeleścił Link do: Tiny Love, Natura, muzyczny łuk z zabawkami
ten łuk się u nas też sprawdza, mocuje go do wózka, łóżeczka

Dziś tata młodemu przywiózł właśnie uczniaczka i pianinko fp jutro będziemy testować :-)
W Empik jest promo na książeczki dla dzieci dla posiadaczy karty mój empik 2+1 gratis

Ostatnia edycja:
Maziajka ja też od nich. Niestety mufka rozpruta, ale śpiworek spoko. Wydaje się cieplutki. Mamy czerwony.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuede fajny śpiworek ale słabe kolory...
Mam brązowy wózek. I jakos tak nie wiem. Żółty chyba najlepiej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith mam tam wodę prosto z czajnika.Ale plus do tego biorę sobie trochę przegotowanej zimnej wody żebym nie musiała tego za długo chłodzić bo jak Emilka głodna to zła:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pola tak polar tam jest .Spiworek jest na prawde cieply i duzy!

Ola W kolory przychodza w rzeczywistosci barsziej matowe i ciemniejsze.Pomarancz tez by pasowal albo ten herbaciany.

Misia napisz do nich powinni doslac nowe..z moim wszystko ok.Sprawdzaja sie super.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka napisałam. Spodziewałam się gorszego tego spiworka i jestem naprawdę mile zaskoczona. Fakt kolor ciemniejszy i matowy. I chyba krótszy troszkę niż piszą, ale nie mierzylam.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zamówiłam w końcu mufke na dawandzie :) I szalik w smyku bo jakoś nie zakładałam wcześniej szalika a chyba trzebaby.. jak ja wsadzam do fotelika to ma tylko czapkę to przecież szyjka na wierzchu [emoji85]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry