reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Widzę że srokao popularna jest hehe sama ostatnio wysłałam jej na maila skład chusteczek nawilżanych z Aldi żeby mi zanalizowała i napisała że skład fatalny hehe
Judith ja nie mam żadnych termoopakowań,jak gdzieś idę na dłużej to biorę termosik z gorącą wodą po prostu:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia a temperatura wody to taka do picia juz czy bardzo gorąca i mieszasz poźniej? Ja w domu korzystam z podgrzewacza i woda ma temperaturę jaką ustawię więc na spacery to chyba z termometrem w zimie będę chodziła [emoji38]

Maziajka piękna ta śliwka [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My mamy miśka chicco z projektorem - młody go kocha, lubi jak zasypia smyrać go i często śpi jedną ręką trzymając go
Grzechotki koty z Ikea, jedyne ktorych się nie boję, że sobie guza nabije
Piłka oball kolejna dzięki której jestem spokojna że mój syn nie będzie po zabawie miał lima ( lubi majtać zabawkami, najbardziej nad swoją twarzą :p)
Taki wiszący lemurek ze smyka, ma bardzo ładny dźwięk

To te ulubione, jest jeszcze kilka pozycji które czasami lubi i dużo takich co go wcale nie interesują i jednej się boi ( tata kupił mu w ikea maskotkę mumie :p)

Judith też mam babyono takie szare i nie najgorzej z utrzymaniem temperatury.

Maziajks piękna śliwka!

Ja mojemu książeczki kontrastowe i takie do czytania kupuję. A na święta kupujemy porządny fotelik.

Emol no właśnie ja też mam szare i uważam że to totalna strata kasy.
Szukam czegoś innego dlatego.

Maziajka a tak z ciekawości jak do tego śpiworka ubrałaś dzieciaczka? Pytanie głupie wybacz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith miala kombinezon polarkowy a pod spodem body i spodenki a bylo max 7 stopni dzisiaj ja w zimowej kurtce szlam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja polecam pianinko szczeniaczka, szał od miesiąca, nowa miłość to sóweczka kuleczka - obydwie zabawki z Fisher Price, no i żyrafka sophie. Reszta zabawek fajna ale nie zajmuje młodej na zbyt długo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas szczeniaczek uczniaczek i lusterko lew z Fisher price, małpka ze Smiki.
@Nika999 możesz podać link do tego lemura?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry