reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dzięki Dziewczyny za porady:) Przejrzałam wózki o których wspomniałyście i moimi typami są Joie Literax 4 Air i Cybex Balios M. Mam nadzieję że synek "przezimuje" w gondoli. Mamy podnoszone oparcie to może łatwiej będzie mu wytrzymać.
Pola nie wyobrażam sobie mieć parasolki.Jedna "rączka" to dla mnie jedna z ważniejszych kwestii przy wyborze spacerówki.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
My bedziemy miec spacerow i laske(parasolke) na szybkie wypady do sklepu itp

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli jak Joie Ci się sprawdza w tym aucie? Ile miejsca zostaje w bagażniku?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Judith tak to wyglada. I przy zamykaniu bagaznika delikatnie podnosi polke

1510049703-2276126219691821-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem bab, że balios jrst bez amortyzacji, dlatego m.in nie kupiłam go jako jedynego wózka. Zależało mi zeby gondola była na maksa miekka. Ale już spacerowka bardzo mi się w nim podoba. Muszę go jednak na żywo pomacać[emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Judith ja też mam Fieste znam ten ból [emoji23][emoji23]
Ja mam 2 w 1 i narazie nie myślałam o innej spacerówce jedynie o parasolce którą potrzebuję do samolotu możliwe że użyje ja tylko na wycieczce.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry