reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Saba ja to samo, będę szukać czegoś do samolotu ale to po nowym roku.

Spiworek za 169zl. Byl taki i jakiś inny za 50zl więc nie miałam dużego wyboru;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W pepco są takie kapciuszki bamboszki, są jeszcze jasne dla dziewczynek podobno.
1510124596-1e0df9f568296d7a-aaaaaa.jpeg

A w główce misia są granulki więc przy ruszaniu stopą, grzechocze

Maziajka dotarła już do Ciebie ta zabawka z Ali replika fisher price?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol widzę Arturek w żółte z Lidla ubrany, u nas wczoraj taki look był. Czy na body z długim rękawem coś jeszcze zakładasz?
Jejku wy o spacerówkach a my w gondoli ciągle. Grześ nie protestuje to tak jeździ :) mamy spacerowke do stelaża gondoli a jeśli chodzi o mniejsza to nie mam pojęcia czego szukać. Dlatego jak już coś wybierzecie to pochwalcie się proszę i w kilku słowach powiedzcie co was przekonało.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia my musieliśmy zmienić bo on chciał polsiedzsco jeździć. A w kombinezonie mi zjeżdżalnia na dół i nic nie widział. A w spacerowce ma oparte stopy więc zadowolony jest. Dzisiaj przyszły materiały więc będę szuka grubszy kocyk do wózka.
A Tobie te z Lidla też się tak rozciagnely? On ma już je 2 miesiące (62/68) a rozciągnięte na Maxa, że wyglądają z rozmiarem jak nowe 74 :)
Misia zdjęcie również z wczoraj więc oboje byli tak samo ubrani (na górze body z krowkami?)
Czasami jak jest chłodno to mam taki cienka bluzo-sweterek zapinana na zatrzask. Również z Lidla jak były ubranka z motywem królika baksa i diabła tasmanskiego.

Judith również miałam taką nadzieję, ale mój uwielbia siedzieć, sam się podnosi ciągle do siadu (ale jakoś leżenie i obracanie się nie ćwiczy) :)

Tutaj lepiej widoczne kapciuszki
1510132998-2731e70b8b8ecaa0-aaaaaa.jpeg

1510133005-e2dd39904546a6d3-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry