reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

O wow Judith, schować wózek do fiesty... szacun [emoji5] ja mam duże kombi i nie wiem jak te wózki mieszczą się do takich autek ...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha, a wyobraź sobie, że nic nie muszę rozkręcać, kół zdejmować ani nic, a mały ten stelaż nie jest [emoji38] no do kombi to luzik wrzucasz i się nie przejmujesz [emoji16] ale po to mi mniejsza spacerówka żeby coś poza stelażem coś zmieścić [emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myvjuz zmieniliśmy na spacerowke z zestawu. Nie mogę narzekać. Ale na wakacje na pewno będę chciała sprzedać aby kupić coś lzejszego.

Monti ja mam accorda więc trochę większy bagażnik ale i tak ciężko podnieść go aby włożyć od góry :)

A jak Wy już jeździcie w spacerówka to na płasko tak? Czy tylko moja dopiero próbuje siadać a nie siedzi? [emoji848]

Judith ja tez mam fieste dlatego wiem jak to jest chowac duzy wozek do tego auta. A litetrax miesci sie spokojnie.
Niedlugo bede wymieniac auto ale nadal na jakies male bo ja moim glownie po miescie jezdze.

Monti jak kiedys bralam gondole ze soba to pol auta zajal mi sam wozek [emoji23]

Judith tak na plasko. Szymek probuje sie podnosic,dzwigac glowe ale nie siada jeszxze.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli jak Joie Ci się sprawdza w tym aucie? Ile miejsca zostaje w bagażniku?

Jakiegos szalu nie ma,ale w porownaniu ze stelazem mutsy.. Zakupy sie mieszcza [emoji6]
Jak bede miala pozniej wozek w bagazniku to zrobie zdjecie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Moja na szczescie w wozku glownie spi wiec jeszcze mam nadzieje do lutego ja powozic w gondolce w te zimne miesiace chyba jej tam bedzie najcieplej.

A potem chce spacerowke na pewno z tacka dla dziecka i rodzica mialam to przy Jasiu i super sprawa.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti my mamy właśnie cybex balios m i wg mnie jest spoko bo jest łatwy w obsłudze, lekki i spacerowka to już w ogóle elegancko się składa. Jeszcze nie jest oczywiscie w użytku. Jedyny minus tego wózka jest taki że nie ma amortyzacji wiec po polu ciężko się go prowadzi. Po głównych ścieżkach w lesie daje radę

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry