reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja też mam 2w1 więc na razie będę korzystać z tej spacerówki co mam, a ew na lato zmienię na coś innego, lżejszego.

Mam taką bluzę dla dwojga. Tylko ja kupowałam normalnie w Polsce, firma Greyse, więc była trochę droższa. Ale i tak polecam bo jest super, cieplutka i ogólnie bardzo fajna. I wg mnie niezbędna jak ktoś często nosi bobasa [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też będę szukała innej spacerówki niż ta z wozka 2w1 bo.mimo dużego samochodu,.zajmuje za dużo miejsca i jest jednak ciężka....
Narazie myślę nad cybex balios m lub britaxem (nie pamiętam juz jaki model dokładnie)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam 2 w 1 ale będę na pewno dokupowała spacerówkę. Zakochana od samego poczatku jestem w baliosie ale nie pamietam czy on jest mały po złożeniu a na tym właśnie mi zależy bo duża spacerówkę mam. Myślałam o baby joggerze przemawia jego wielkosć po rozłożeniu i to jak się składa ale coś mi w nim nie pasowało. I dzięki Pola na zwrócenie uwagi już go nie chcę [emoji28] no i ja absolutnie żadnej parasolki, nie nie nie. A jeszcze chyba espiro be active chyba? Są dość ciekawe ale jeszcze nie przysiadłam do tematu [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cybex składa się do takiego rozmiaru jak mój obecny stelaż i zajmuje tylko połowę bagażnika, a to już mi bardzo pasuje.
Zresztą ja będę chciała sprzedać obecny i nie chce takiego zupełnie małego wozka [emoji5]

Ja też mam 2w1 ale chcę inną spacerówkę.
Britax b-agile?Też mi się podoba:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Zuza dokladnie ten. Moja koleżanka ma i jest bardzo zadowolona [emoji5]

My mamy joie litetrax 4 i jest super. Fajnie sie sklada. I zajmuje malutko miejsca. Jedyne czego mi brakuje to przekladanej raczki czy siedziska zeby maly byl obrocony w moja strone.

Juz przesiedlismy sie do spacerowki bo Szymek nie chcial wogole jezdzic w gondoli. A spacerowka z tego wozka mi sie nie podoba.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też póki co będę używać zzestawu 2w1,myślę że tak do czasu aż skończy roczek bo ta spacerówka jest raczej mała a później ktoś mi polecał spacerówkę maclaren,muszę się jej przyjrzeć.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to będę sie na poważnie za nowym wózkiem dopiero na wiosnę rozglądać, bo jakby mi wyrosła z gondoli to te chłodniejsze miesiące chce jeszcze w tej większej spacerowce przejeździć

reklama
O ja też myślałam o litetrax. Ja mam zamiar z dwóch na raz korzystać, z czego duża na dłuższe spacery a mała ma być mobilna. Ja mam Fieste więc jak bym z młodą chciała gdzieś pojechać i to troche zachodu żeby schować duży stelaż do małego bagażnika. Oczywiście jest to możliwe ale nic poza nim już nie wejdzie [emoji38] więc zakupy odpadają [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry