reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Ja też mam 2w1 więc na razie będę korzystać z tej spacerówki co mam, a ew na lato zmienię na coś innego, lżejszego.

Mam taką bluzę dla dwojga. Tylko ja kupowałam normalnie w Polsce, firma Greyse, więc była trochę droższa. Ale i tak polecam bo jest super, cieplutka i ogólnie bardzo fajna. I wg mnie niezbędna jak ktoś często nosi bobasa [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też będę szukała innej spacerówki niż ta z wozka 2w1 bo.mimo dużego samochodu,.zajmuje za dużo miejsca i jest jednak ciężka....
Narazie myślę nad cybex balios m lub britaxem (nie pamiętam juz jaki model dokładnie)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam 2 w 1 ale będę na pewno dokupowała spacerówkę. Zakochana od samego poczatku jestem w baliosie ale nie pamietam czy on jest mały po złożeniu a na tym właśnie mi zależy bo duża spacerówkę mam. Myślałam o baby joggerze przemawia jego wielkosć po rozłożeniu i to jak się składa ale coś mi w nim nie pasowało. I dzięki Pola na zwrócenie uwagi już go nie chcę [emoji28] no i ja absolutnie żadnej parasolki, nie nie nie. A jeszcze chyba espiro be active chyba? Są dość ciekawe ale jeszcze nie przysiadłam do tematu [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cybex składa się do takiego rozmiaru jak mój obecny stelaż i zajmuje tylko połowę bagażnika, a to już mi bardzo pasuje.
Zresztą ja będę chciała sprzedać obecny i nie chce takiego zupełnie małego wozka [emoji5]

Ja też mam 2w1 ale chcę inną spacerówkę.
Britax b-agile?Też mi się podoba:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Zuza dokladnie ten. Moja koleżanka ma i jest bardzo zadowolona [emoji5]

My mamy joie litetrax 4 i jest super. Fajnie sie sklada. I zajmuje malutko miejsca. Jedyne czego mi brakuje to przekladanej raczki czy siedziska zeby maly byl obrocony w moja strone.

Juz przesiedlismy sie do spacerowki bo Szymek nie chcial wogole jezdzic w gondoli. A spacerowka z tego wozka mi sie nie podoba.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też póki co będę używać zzestawu 2w1,myślę że tak do czasu aż skończy roczek bo ta spacerówka jest raczej mała a później ktoś mi polecał spacerówkę maclaren,muszę się jej przyjrzeć.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to będę sie na poważnie za nowym wózkiem dopiero na wiosnę rozglądać, bo jakby mi wyrosła z gondoli to te chłodniejsze miesiące chce jeszcze w tej większej spacerowce przejeździć

reklama
O ja też myślałam o litetrax. Ja mam zamiar z dwóch na raz korzystać, z czego duża na dłuższe spacery a mała ma być mobilna. Ja mam Fieste więc jak bym z młodą chciała gdzieś pojechać i to troche zachodu żeby schować duży stelaż do małego bagażnika. Oczywiście jest to możliwe ale nic poza nim już nie wejdzie [emoji38] więc zakupy odpadają [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry