reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Pumelova zerknę dzięki. Ja w biedrze to byłam kilka razy po pieluchy tylko i jej nie znam.
Kasia rozejrze się.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

1509040087-cfcbf72e1ca768a6-aaaaaa.jpeg

Jak dla mnie jest super, lepszy niż jeden peeling i cena niziutka:-)
Ja mam biedre najblizej [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova zerknę dzięki. Ja w biedrze to byłam kilka razy po pieluchy tylko i jej nie znam.
Kasia rozejrze się.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia skarbie jest mydlarnia na 1 piętrze na przeciwko diversa w promenadzie :*
Wiem bo pracowałam na przeciwko i panią właścicielkę Maję kojarzę- wyżej sra niż puper ma. Ale koleżanka tam pracowała to jak przekladala te pilingi i masła do pudełek do testów i jej zostawalo, to smarowala każdemu dłonie :)

pumelova dzięki...
Jak tam wasze poszukiwania spiworkow/ kombinezonow na zimę?? Co myślicie o śpiworku do fotelika??
Link do: Bezpieczny Maluch - BLOG | Kombinezon czy śpiworek...?
U nas z ubieraniem jest tragedia ledwo czapkę założę to krzyk i jak tu podróżować spokojnie??
Ja właśnie poszukuję spiworka do fotelika bo my dużo jeździmy. Podobają mi się z Glück Baby ale mamy kupić w listopadzie dopiero.
1509064003-a9c76459fb6dcef4-aaaaaa.png

1509064085-baeddb90367cc292-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry