reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja mam taki plastikowy leżaczek do wanny. 20zl w Smyku. Młody siedzi w pozycji pół leżącej i łapie sobie zabawki i macha odnóżami, a ja go spokojnie myje. Ma taką przyssawkę od spodu, że się nie przesuwa. Wkładam to albo do małej wanienki albo do normalnej wanny, w obydwu zdaje egzamin. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam taki plastikowy leżaczek do wanny. 20zl w Smyku. Młody siedzi w pozycji pół leżącej i łapie sobie zabawki i macha odnóżami, a ja go spokojnie myje. Ma taką przyssawkę od spodu, że się nie przesuwa. Wkładam to albo do małej wanienki albo do normalnej wanny, w obydwu zdaje egzamin. ;)

O właśnie to widziałam - wygodnie na tym siedzi?
To jest to?
1508873273-4a2a555a8d7d9a33-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, mam takie tylko że niebieskie ;)
Jak dla mnie jest ok, mojemu się podoba. Co prawda on jest bardzo ruchliwy i dość mocno macha nogami, ale jeszcze się nie zsunął. No i jest fajna pozycja bo dziecko nie leży, tylko bardziej siedzi i może się bawić czymś.
I najważniejsze, ręką nie boli od podtrzymywania główki ;)

Od poniedziałku w Lidlu ma byc dużo tanich ciuchow dla dzieci chyba do 12 miesiąca życia

Właśnie zauważylam, że Ola już o tym pisała

A my dziś dostaliśmy komplet zimowy z 5-10-15 (podobno jest promocja 50% ale nie wiem czy kolega mi nie ściemnił ;) )
Zośka ma taką nieszczęśliwa minę bo była kąpana a tego nie lubi ;)
1508878750-905126fbe2e3f876-aaaaaa.jpeg

1508878764-d82fedc8006a9ae3-aaaaaa.jpeg

Linoone to dziś muszę po to jechać - mam nadzieję że w moim smyku będzie bo mam taki maly. Bo to cholerna gabka coś mi się zepsula - wrzuciłam ja do prania na samo płukanie i pełno czarnych plam ma:O nie wiem co to mam nadzieję że nie zepsułem pralki. Ale dzis już nie mam na czym kapac:((
Najpierw będę w biedrze to może będzie tam to do kapania.

Bab ale cudny komplecik[emoji813]

Ślicznie wygląda, a kąpiele może z czasem polubi :) trochę wygląda na nieszczęśliwa. Może należy do grupy osób co w 40 stopniowej wodzie Lubi się kąpać i może taka jest dla niej za chłodną. (ja należę do takich osób, dla mnie 38 stopni to letnia woda). Albo jeśli macie wannę to wejdź z nią do wanny i będzie szczesliwsza. Słyszałam że wspólne kapanie to takie oparcie dla dziecka, bo rodzic jest blisko i razem z nim w danej sytuacji i lepiej to przeżywa

Moze:O masakra!

Kupiłam w Biedrze takie samo jak w.smyku jest! Za 17zl, z kubusiem puchatkiem. Dziękuję dziewczyny za pomoc bo nie widziałam tego tam, spytałam dopiero i mi pokazali [emoji16]

reklama
Pumelova wydaje mi sie ze to z plynu do plukania te plamy sa.Tez mi sie takie cos kiedys zeobilo .

Bab sliczna mala faktycznie teraz sa promocje .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry