reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pumelova wydaje mi sie ze to z plynu do plukania te plamy sa.Tez mi sie takie cos kiedys zeobilo .

Bab sliczna mala faktycznie teraz sa promocje .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko że ja wrzuciłam ta gabke mokra bez płynu ani niczego ustawilam tylko plukanie:> to wygląda jak smar. No nic, dziś puszczę szmaty na normalny program i oby się nie robiły znów te plamy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1508958623-fe3ee189cb6bd0dc-aaaaaa.jpeg

A dopiero co pisałam, że mam dość różowego...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Tym razem nic dzieciowego. Dla fanek porządnego drapania. Ja lubię się porządnie wyskrobac i większość peelingi jest za słaba dlatego zazwyczaj leci kawa, no ale same wiecie jak to brudzi. Mam mnóstwo nietrafionych peelingow, którymi się tylko glaszcze. Może i one są dobre jak codziennie się je robi, ale same wiecie jak teraz z czasem. Ostatnio trafiłam na farmona i spodobał mi się zapach, a że mieli miniaturki 100ml to wzięłam 3 bo kosztowały 2,19 :) i jestem w szoku jak fajnie drapia i zapach utrzymuje się kilka godzin. Także jak ktoś lubi się porządnie wyskrobac i owocowe zapachy to polecam.
1509011804-e97a82d9134eb822-aaaaaa.png

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Tym razem nic dzieciowego. Dla fanek porządnego drapania. Ja lubię się porządnie wyskrobac i większość peelingi jest za słaba dlatego zazwyczaj leci kawa, no ale same wiecie jak to brudzi. Mam mnóstwo nietrafionych peelingow, którymi się tylko glaszcze. Może i one są dobre jak codziennie się je robi, ale same wiecie jak teraz z czasem. Ostatnio trafiłam na farmona i spodobał mi się zapach, a że mieli miniaturki 100ml to wzięłam 3 bo kosztowały 2,19 :) i jestem w szoku jak fajnie drapia i zapach utrzymuje się kilka godzin. Także jak ktoś lubi się porządnie wyskrobac i owocowe zapachy to polecam.
1509011804-e97a82d9134eb822-aaaaaa.png

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A próbowałaś żel pod prysznic z biedry Bali? On jest fajny gruboziarnisty:-) jak nie wiesz o jaki chodzi to Ci moge zdjecie podesłać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry