reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Lilith wiadomo! Ale tak samo z każdym płynem/proszkiem do prania itd :) dlatego napisałam, ze jak cos to dokupie :) a ogolnie wydaje mi sie, ze nie bedzie potrzeby. Przynajmniej na samiutkim poczatku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mazi - w turystycznym jest materac, ale bardzo kiepski, dlatego chcialam cos tam jeszcze wlozyc. Zastanawiam sie co[emoji4]

Mamusia - wiem o co chodzi z ta emulsja. Babydream nie ma takiej opcji. Ja bede miala 150ml oilatum w razie co[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela. ..my się ostatecznie zdecydowaliśmy ma zakup baby sensa łącznie z nianią. Mąż poczytał i tym razem będzie ten....wcześniej miałalam Angelcare. ..i tez było ok. Ten ma lepsze opinie. .wiec zobaczymy.
co do laktatora. To mam avent jak Tymuniek.
Torba do wózka to póki co z x landera. ..ale podobają mi się bardzo Skip Hop....no i poza moim zasięgiem z firmy Lassig.
Ale zastanawiam się czy jest tak samo efektowna hak na zdjęciu
http://lassig.pl/pro

A dziewczyny. ..mam jeszcze jeden wypróbowany sposób ...który u nas się sprawdził. W domu przy zmianach pieluszki wogle nie używaliśmy chusteczek. Zawsze miałam pod ręką miseczkę z wodą. ..a żeby była ciepła. ..to w termosie na przewijaku stała. Także musze jeszcze kupić termos nowy
0.5 l.

Apropo materacy, dziewczynki! Czy mozecie mi polecic materac ale do lozeczka turystycznego? Kupowala ktoras z Was?
Warto kupic taki typowy skladany podrozny?
Buziaki[emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My do lozeczka turystycznego kupowalismy dla cory taki cienszy materac, ktory mozna zrolowac, zwiazac i w tej postaci przetransportowac, nie pamietam juz dokladnie, ale chyba z ikei? I bardzo fajnie sprawdza sie w podrozy. Jutro bede na wsi u siebie, to sprawdze czyvto ikea:) a jak przenieslismy core na stale do lozeczka turystycznego, to spala na tym materacu porzadnym, grubym z lozeczka szczebelkowego (bo to ten sam rozmiar).

Kasia 831 no jak dla mnie to głupota. Bo powinno się przebierać i jak coś jest zniszczone to po prostu wyrzucić. No ale cóż, nic nie zrobisz.

A ja mam pytanie dotyczące wózków i kocykow na jesień/zimę. Czy już kupilyscie juz coś? Czy czekacie z kupnem? Bo patrzę na tą pogodę i jak lipiec taki będzie to będę potrzebowalala jakis mały kocyk albo spiworek. Czy myślicie ze lepiej zestaw kocyk + poduszka czy spiworek na 85 cm?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
W lipcu nawet jak bedzie zimno, to mysle ze kocyk wystarczy taki cieplejszy, spiworek to tak jesien-zima. Ja po coreczce mam zimowy spiworek firmy Kaiser, taki z polarem od wew. A od zew. Material nieprzemakalny i moge ta firme polecic (na limango czesto maja w promocyjnych cenach). Drugi mam taki z welna w srodku, zimowy womar- tez jest ok, tylko ja nie lubie welny;)

Aga88 no tragiczne sa te materace z turystycznych ja kupilam normalny materac taki jak do szczebelkowego bo my wlasnie zdecydowalismy sie w domu miec turystyczne lozeczko.Ze szczebelkami mam zle wspomnienia:D

Kocykow mam mnostwo spiworek to do spacerowki bede kupowac dopiero.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

AAggAA - Dziękuję za info z tym oilatum. Szkoda, że z Babydream czegoś takiego nie mają... chciałam mieć wszystko z jednej firmy.. :( trudno - trzeba będzie spłukiwać.

Mamusia może hipp? Jest dobry i tez z tych bez spłukiwania. Nie ma konserwantów i ładny skład.

Oilatum to dopiero przy problemach się używa..

reklama
1497431438-aaaaaa.jpeg

1497431458-aaaaaa.jpeg

1497431470-aaaaaa.jpeg

1497431480-aaaaaa.jpeg

1497431489-aaaaaa.jpeg

1497431500-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry