reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Lilith wiadomo! Ale tak samo z każdym płynem/proszkiem do prania itd :) dlatego napisałam, ze jak cos to dokupie :) a ogolnie wydaje mi sie, ze nie bedzie potrzeby. Przynajmniej na samiutkim poczatku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mazi - w turystycznym jest materac, ale bardzo kiepski, dlatego chcialam cos tam jeszcze wlozyc. Zastanawiam sie co[emoji4]

Mamusia - wiem o co chodzi z ta emulsja. Babydream nie ma takiej opcji. Ja bede miala 150ml oilatum w razie co[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela. ..my się ostatecznie zdecydowaliśmy ma zakup baby sensa łącznie z nianią. Mąż poczytał i tym razem będzie ten....wcześniej miałalam Angelcare. ..i tez było ok. Ten ma lepsze opinie. .wiec zobaczymy.
co do laktatora. To mam avent jak Tymuniek.
Torba do wózka to póki co z x landera. ..ale podobają mi się bardzo Skip Hop....no i poza moim zasięgiem z firmy Lassig.
Ale zastanawiam się czy jest tak samo efektowna hak na zdjęciu
http://lassig.pl/pro

A dziewczyny. ..mam jeszcze jeden wypróbowany sposób ...który u nas się sprawdził. W domu przy zmianach pieluszki wogle nie używaliśmy chusteczek. Zawsze miałam pod ręką miseczkę z wodą. ..a żeby była ciepła. ..to w termosie na przewijaku stała. Także musze jeszcze kupić termos nowy
0.5 l.

Apropo materacy, dziewczynki! Czy mozecie mi polecic materac ale do lozeczka turystycznego? Kupowala ktoras z Was?
Warto kupic taki typowy skladany podrozny?
Buziaki[emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My do lozeczka turystycznego kupowalismy dla cory taki cienszy materac, ktory mozna zrolowac, zwiazac i w tej postaci przetransportowac, nie pamietam juz dokladnie, ale chyba z ikei? I bardzo fajnie sprawdza sie w podrozy. Jutro bede na wsi u siebie, to sprawdze czyvto ikea:) a jak przenieslismy core na stale do lozeczka turystycznego, to spala na tym materacu porzadnym, grubym z lozeczka szczebelkowego (bo to ten sam rozmiar).

Kasia 831 no jak dla mnie to głupota. Bo powinno się przebierać i jak coś jest zniszczone to po prostu wyrzucić. No ale cóż, nic nie zrobisz.

A ja mam pytanie dotyczące wózków i kocykow na jesień/zimę. Czy już kupilyscie juz coś? Czy czekacie z kupnem? Bo patrzę na tą pogodę i jak lipiec taki będzie to będę potrzebowalala jakis mały kocyk albo spiworek. Czy myślicie ze lepiej zestaw kocyk + poduszka czy spiworek na 85 cm?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
W lipcu nawet jak bedzie zimno, to mysle ze kocyk wystarczy taki cieplejszy, spiworek to tak jesien-zima. Ja po coreczce mam zimowy spiworek firmy Kaiser, taki z polarem od wew. A od zew. Material nieprzemakalny i moge ta firme polecic (na limango czesto maja w promocyjnych cenach). Drugi mam taki z welna w srodku, zimowy womar- tez jest ok, tylko ja nie lubie welny;)

Aga88 no tragiczne sa te materace z turystycznych ja kupilam normalny materac taki jak do szczebelkowego bo my wlasnie zdecydowalismy sie w domu miec turystyczne lozeczko.Ze szczebelkami mam zle wspomnienia:D

Kocykow mam mnostwo spiworek to do spacerowki bede kupowac dopiero.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

AAggAA - Dziękuję za info z tym oilatum. Szkoda, że z Babydream czegoś takiego nie mają... chciałam mieć wszystko z jednej firmy.. :( trudno - trzeba będzie spłukiwać.

Mamusia może hipp? Jest dobry i tez z tych bez spłukiwania. Nie ma konserwantów i ładny skład.

Oilatum to dopiero przy problemach się używa..

reklama
1497431438-aaaaaa.jpeg

1497431458-aaaaaa.jpeg

1497431470-aaaaaa.jpeg

1497431480-aaaaaa.jpeg

1497431489-aaaaaa.jpeg

1497431500-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry