reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Lilith a powiedz mi co ty używasz z takich rzeczy higieniczno/farmaceutycznych? Tak pytam bo po różnych stronach angielskich chodzę no i tak wygląda na to, że angielskie listy wyprwakowe nie są tak rozbudowane jak polskie :) Chciałabym wiedzieć czego tu się używa do pielęgnacji noworodka albo w razie gorączki itp a nie ma jak info z pierwszej ręki :)

reklama
Kasia urzekły mnie rajstopki.
Zamontowałam w końcu materacyk do kołyski. Ciekawe kiedy kot się skapnie, że już można się położyć.
1497433506-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol tutaj link do tego sprzedającego od pościeli Link do: POŚCIEL WÓZKA WÓZECZKA KOMPLET PODUSZKA+KOŁDERKA
wejdz sobie na wszystkie jego przedmioty:) moim zdaniem bardzo ładne wzory tych wszystkich kołderek i kocyków ma, takie żywe, intensywne:)

Aaa i któras z Was pisała, że do mycia pupci zamierza używac wodę i ma termos z ciepłą wodą:) też mam taki plan-chusteczki tylko w nocy ewentualnie i jak będziemy gdzieś szły. Dzięki za pomysł z termosem:)

Kasia to ja już zamawialam też od niego, kocyk i podusie do łóżeczka oraz prześcieradło i przewijak Chyba zrobię kolejne zamówienie ;) na kilka pieluch flanelowych dużych i małych i ten kocyk i prześcieradło do wózka.
Ps bardzo szybko mi przesłali.
1497442023-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak dlugo czekalyscie na zamowienie od sprzedajacego Swiat_dziecka na allegro? Cos czytalam ze wszystko zawsze bylo ok.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry