reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Lilith a powiedz mi co ty używasz z takich rzeczy higieniczno/farmaceutycznych? Tak pytam bo po różnych stronach angielskich chodzę no i tak wygląda na to, że angielskie listy wyprwakowe nie są tak rozbudowane jak polskie :) Chciałabym wiedzieć czego tu się używa do pielęgnacji noworodka albo w razie gorączki itp a nie ma jak info z pierwszej ręki :)

reklama
Kasia urzekły mnie rajstopki.
Zamontowałam w końcu materacyk do kołyski. Ciekawe kiedy kot się skapnie, że już można się położyć.
1497433506-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol tutaj link do tego sprzedającego od pościeli Link do: POŚCIEL WÓZKA WÓZECZKA KOMPLET PODUSZKA+KOŁDERKA
wejdz sobie na wszystkie jego przedmioty:) moim zdaniem bardzo ładne wzory tych wszystkich kołderek i kocyków ma, takie żywe, intensywne:)

Aaa i któras z Was pisała, że do mycia pupci zamierza używac wodę i ma termos z ciepłą wodą:) też mam taki plan-chusteczki tylko w nocy ewentualnie i jak będziemy gdzieś szły. Dzięki za pomysł z termosem:)

Kasia to ja już zamawialam też od niego, kocyk i podusie do łóżeczka oraz prześcieradło i przewijak Chyba zrobię kolejne zamówienie ;) na kilka pieluch flanelowych dużych i małych i ten kocyk i prześcieradło do wózka.
Ps bardzo szybko mi przesłali.
1497442023-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak dlugo czekalyscie na zamowienie od sprzedajacego Swiat_dziecka na allegro? Cos czytalam ze wszystko zawsze bylo ok.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry