reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Hehe czyli nie tylko ja jestem w lesie :) jednak dużo łatwiej jak się coś ma lub dostanie od kogoś.
Ja na większe zakupy wybieram się po świętach :) te szafki muszę kupić żeby już pobrać część rzeczy. Resztę wyprawkę ubrankowej kupię jak dostanę wypłatę jutro , to w przyszłym tygodniu powinna być. Łóżeczko i wózek w maju. Taki jest plan :) a jak wyjdzie się zobaczy. Jeszcze samochód :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dokupiłam dziś body w rozmiarze 56/62 używane 21 sztuk:) i kilka par spodenek z stopami nie wiem jak fachowo się to nazywa teraz szukam takich komplecikóm typu pajac+kaftanik:)a obiecałam sobie że nic za wcześnie nie kupię ale jak jest okazja to żal czasem nie skorzystać byłam w rosmanie wziełam tylko 4 paczki chusteczek pampers:) w promocji kosmetyków z nivea nie brałam bo większość od 1 mc
Stwierdziłam że kupię emolim ale koleżanka podesłała mi linka z składem tych kosmetyków i nie kupię:(

Ja mam kupione te mniejsze rzeczy i brakuje mi tak na prawdę tylko regału z przewijakiem i łóżeczka. No i laktator i torba do wózka. Leżaczki i inne nosidełka kupię dopiero po porodzie :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko komode na dziecięce rzeczy, ale oczywiście niezłożoną. I trochę ubranek, jakieś body, spodnie i dwie bluzy. Kupione tylko dlatego że była promocja akurat. Tak to nic nie mam. [emoji6]
Wózek idziemy oglądać w weekend i może wtedy też zamówimy bo podobno czasem trzeba długo czekać na określony kolorek. Reszta dużych zakupów dopiero w czerwcu. A w maju planuje dokupić jakieś drobiazgi w stylu pieluchy tetrowe, otulacz czy tam rożek, jakieś kosmetyki, laktator itp.
Na razie wszystko sobie zapisuje i powoli robię listę. [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

My w sumie przez przypadek mamy już kołyskę i wózek i już nie przypadkiem trochę ubranek. Wydawało mi się że tyle ile mam już wystarczy mi ale jak tak czytam to kurcze nie wiem... Nie mam doświadczenia w tej kwestii i kompletnie nie wiem...

reklama
Ja mam trochę ubranek, kolyske, łóżeczko, komodę z przewijakiem, ręczniki kąpielowe i ten monitor oddechu od sąsiadki :)

Do góry