reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Misia jakie rożki zamówiłaś?
Mi udało się nabyć
Łóżeczko
Przwijak
Ciuszki
Nianię

Załączniki

• received_1885623748382601.jpeg
    received_1885623748382601.jpeg
    59,5 KB · Wyświetleń: 116
  • FB_IMG_1491368960039.jpg
    FB_IMG_1491368960039.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 123
  • IMG_20170405_070728.jpg
    IMG_20170405_070728.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 124
Ostatnia edycja:
reklama
U mnie w ostatnim czasie zakupowe szaleństwo na całego :D nie mam nic, nic od nikogo nie dostanę więc absolutnie wszystko muszę kupić. Zaczęłam pierwsze zakupy w marcu po połówkowych i poszło lawinowo :D Poluję na promocje, gromadzę ciuszki fatałaszki - na razie głównie to :) Nad wózkiem się zastanawiamy, nad fotelikiem tak samo - a co gorsze, musimy dokonać przemeblowania w sypialni więc czeka nas też wymiana naszego łóżka :baffled:

Misia wózek i łóżeczko mamy po Zuzi i kilka ubranek ale nie dużo bo większość jednak różowych było Nie wiem jakoś się powstrzymuje jeszcze z resztą dwa dni i po zakupach, spokojnie jakoś podchodzę do tematu.
Macie może sprawdzonego sprzedawce na allegro z pościelą do łóżeczka? Pewnie już się przewinal ten temat ale jakby któraś z was miała pod ręką link to proszę

Boże a ja nie mam nic,pod koniec kwietnia mąż jedzie na zarobek do Niemiec ,wraca na początku czerwca i dopiero wtedy zakupy robimy,w maju chyba zacznę spisywać listę,mam tylko łóżeczko w którym narazie śpi synek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja jeszcze nic nie kupiłam prawie. Tzn żadnych ubranek Ani kosmetykow. Kupiłam komode z przewijakiem, monitor oddechu od znajomej i dostałam paka ubrań od znajomego ale większe rozmiary. W maju dopiero zaczynamy zakupy :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry