reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Też właśnie myślałam o koszu mojżesza, bo narazie mamy mocno ograniczony metraż ;-)
Użytkowniczki byłyście zadowolone? Zdaję sobie sprawę że na długo nie wystarczy, ale ja właśnie potrzebuję na 5-6msc. Czytałam na innym forum, że dziecko spało w gondoli wózka ale czy to rzeczywiście jest dobre?

reklama
Fajne te kosze! I najważniejsze że za taką fajną cenę to wszystko! :D
Też jestem ciekawa ile maluchy mogą w tym spać, chociaż ja raczej od razu planuje kupić łóżeczko, takie zwyczajne, drewniane.

Bułkaasia - ale cuda wyrwalas za grosze dosłownie [emoji3][emoji3][emoji3]. Zazdroszczę, u nas nie ma szans na takie "promocje"

Właśnie przeglądałam używane kosze na olx i ceny ok 200 zł i w górę, bardzo podoba mi sie Shnuggle na płozach ale cena zwala z nóg, nawet używki...

Bulkasiaa fajnie się udało. U nas ciągle same takie okazje akurat są, wkec jest w czym wybierać. U Was pewnie jeszcze więcej. Wy macie raz więcej do kupienia, wiec tez nie ma na co tracić czasu.
Za to gdzie pomiescicie póki co to wszystko? Ja ledwo się mieszcze z moimi zakupami a mam mniej do nabycia :)

Osobiście nie lubię tych koszy. My wybieramy zupełnie co innego ale jak kto lubi i zależy do czego potrzebuje. No i u mnie ogólnie wiklina się lrzy kotach nie sprawdza wiec zupełnie inna slrawa.
Temat nuż omawiany zresztą :)

Bulkaasia Haha a ja się zastanawiałam po co Ci 2, przeciez to można zanieść do innego pokoju:D boże nie ogarniam :d dopiero jak lilith napisala to się kaplam!:D

Ja szczesliwa ze zrobiłam zakupy (rajstopy i podkład) - podkład do dupy, konsystencja okropna (poszłam po inny ale zobaczyłam ten i lowca okazji kupil), a rajstopy te ciążowe kupiłam rozmiar 3 który wg rozpiski powinien być nawet za duży i kurde ledwo na dupe naciąglam, na brzuchu sie trzymają ale za pierwszym razem krok miałam w kolanach! Polecam kupic rozmiar większe :( to tyle z moich udanych zakupów!

ja miaałam/mam kosz mojzesza...:) Bulkaasia - prawie indetyczne jak Twoje :) Tylko inny nadruk na kocyku :)
Brat mi przywiózł z UK - bo u nas prawie 2 razy droższe -...kupował w Mothercare.
U nas bez problemu sprawdził się do 4 m-c ...póżniej przesliśmy to łóżeczka ...i tu mały zonk ...mała była tak przywiązana do rozmairów kosza (i pierwszą noc spedziała w poprzek łóżeczka przy szczebelkach.) i na początku w łóżeczku robiliśmy jej z kocyków taki wałek dookoła żeby się czuła jak w koszu ...bo ona bardzo lubiła czuć cos przy głowie :)
Z czasem wszytko się unrmowało :)

Dziewczyny ja też dziś byłam na zakupach ...poszlałam w Top Secret ...tylko żeby było smieszniej ...nic ciążowego nie kupiłma ;)

Za to mam 2 bluzki w wyprzedaży, sukienke i koszule )
a co tam ..poki co brzuszka dużego nie mam wiec może nawet sukienke ubiore jeszcze ze 2 razy do pracy :)A latem w chłodniejsze dni na spacery trzeba coś ubrać :)

Wyszperalam dzisiaj ubranka po mojej coreczce, no i....jest ich tak duzo, ze chyba nie zaszaleje zbytnio na zakupach ciuszkowych, tylko tak troszke;) na szczescie moja cora byla z kwietnia, to nie mam malenkich rampersikow i body z krotkim rekawem, tu bede miala pole do popisu;)
Byla u nas dzis tesciowa, zaczyna temat wozka (wozek dla coreczki nam sponsorowala- ogolnie ciezka kolumbryna jak dla mnie, trzymamy go w domu na wsi;)) i mowi, ze wozka to chyba nie zamierzamy kupowac, bo przeciez juz mamy. Myslalam, ze sie zakrztusze jedzeniem:eek:;) na szczescie maz zareagowal, ze kupic musimy, bo potrzebujemy lzejszy, a mi tylko pozostalo dodac, ze tamten jest idealny na polne drozki i nie trzeba bedzie na weekendy na wies wozic wozka;) wiec nie zrobilo sie tesciowej przykro, ze tamtego nie chcemy:)

reklama
Dziewczyny!

A jak wyglada temat z laktatorem? Kupowac przed urodzeniem? Czy po? Jakie macie doswiadczenia i ktore firmy polecacie??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry