reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Lioone jak urodzi sie 54 to w 62 będzie sie topił rękawki rekawkami ale przy szyi będzie mail szeroko. Niektórym to nie przeszkadza ja nie lubię, dziecko tez musi estetycznie wyglądać a nie jak lump. 68 możesz kupować z maluchem na świecie juz gorzej buszować po sklepach. W rozm 56 dzieci chodzą zwykle od 2 tyg do miesiąca. W kolejnym nieco dłużej

reklama
Ja też nie lubiłam jak Lenie wisiały te 62 w pierwszym tygodniu.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ja wlasniw wrocilam z lumpka.i nie moglam sie oprzec pierwsze rozowe zakupy dla Jagodki:-)

I dla mnie super tuniko/ sukienka za cale 14zl bedzie tez po ciazy idealna.
1486727478719.jpg
1486727492396.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1486727478719.jpg
    1486727478719.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 554
  • 1486727492396.jpg
    1486727492396.jpg
    79,7 KB · Wyświetleń: 547
Maziajka - śliczne te leginsy :)

Co do ubranek dla maluszków lipcowych - moja córeczka z lipca 2014 - wtedy było gorące lato -nie pamiętam dokładnie czy to było 2 - 3 tygodnie tych upałów ...w ciągu dnia tylko bodziak z krótkim rękawem i skarpetki ...
I największy minus - w tych upałach cały dzień trzeba było w domu z maluszkiem siedzieć...
Spacerek tylko ok 08 rano max do 10 ...wieczorem można było się wynurzyć ok 19 ..a wtedy zazwyczaj pora kąpania ...
W domu rolety pospuszczane, żeby nie nagrzewało się zbytnio - życie jak w bunkrze :(

Także i takie sytuacje czekają latem ...

Maziajka ten rampersik super!! hmm ja moze sie skusze na jakas drobną rzecz po połowkowych w przyszłym tygodniu, dziewczece rzeczy sa naprawde takie sliczne!!

Morela_87 to są takie białe z serii basic czy coś takiego? 3 lata temu kupowałam w c&a chrześniakowi taki wielopak i siostra bardzo sobie chwaliła, że są bardzo dobrej jakości, choć ja wspominam że ciężko było przecisnąć w nich główkę chyba że mój Bartek ma jakąś dużą albo to była kwestia braku wprawy w ubieraniu malucha ;-)

reklama
Truskawka pewnie ze kup! Mi sie od razu humor poprawil jak jak pogrzebalam i cos znalazlam.
A rampers akurat na lato:-)

Ja body i spiochow nie kupuje bo dostane od bratowej i siostry jedynie jakies 2-3 szt nowki do lekarza i tyle.
A tak to w lumpie jakies okazyjne sztuki:D a ze jestem srednio 2 razy w miesiacu wiec sie tego nazbiera!

Morela Nika uwielbiam C&A dla dzieci Jasia garderoba glownie stamtad pochodzi.

010igov35ye70zfx.png

Do góry