reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Lioone jak urodzi sie 54 to w 62 będzie sie topił rękawki rekawkami ale przy szyi będzie mail szeroko. Niektórym to nie przeszkadza ja nie lubię, dziecko tez musi estetycznie wyglądać a nie jak lump. 68 możesz kupować z maluchem na świecie juz gorzej buszować po sklepach. W rozm 56 dzieci chodzą zwykle od 2 tyg do miesiąca. W kolejnym nieco dłużej

reklama
Ja też nie lubiłam jak Lenie wisiały te 62 w pierwszym tygodniu.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ja wlasniw wrocilam z lumpka.i nie moglam sie oprzec pierwsze rozowe zakupy dla Jagodki:-)

I dla mnie super tuniko/ sukienka za cale 14zl bedzie tez po ciazy idealna.
1486727478719.jpg
1486727492396.jpg

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1486727478719.jpg
    1486727478719.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 546
  • 1486727492396.jpg
    1486727492396.jpg
    79,7 KB · Wyświetleń: 540
Maziajka - śliczne te leginsy :)

Co do ubranek dla maluszków lipcowych - moja córeczka z lipca 2014 - wtedy było gorące lato -nie pamiętam dokładnie czy to było 2 - 3 tygodnie tych upałów ...w ciągu dnia tylko bodziak z krótkim rękawem i skarpetki ...
I największy minus - w tych upałach cały dzień trzeba było w domu z maluszkiem siedzieć...
Spacerek tylko ok 08 rano max do 10 ...wieczorem można było się wynurzyć ok 19 ..a wtedy zazwyczaj pora kąpania ...
W domu rolety pospuszczane, żeby nie nagrzewało się zbytnio - życie jak w bunkrze :(

Także i takie sytuacje czekają latem ...

Maziajka ten rampersik super!! hmm ja moze sie skusze na jakas drobną rzecz po połowkowych w przyszłym tygodniu, dziewczece rzeczy sa naprawde takie sliczne!!

Morela_87 to są takie białe z serii basic czy coś takiego? 3 lata temu kupowałam w c&a chrześniakowi taki wielopak i siostra bardzo sobie chwaliła, że są bardzo dobrej jakości, choć ja wspominam że ciężko było przecisnąć w nich główkę chyba że mój Bartek ma jakąś dużą albo to była kwestia braku wprawy w ubieraniu malucha ;-)

reklama
Truskawka pewnie ze kup! Mi sie od razu humor poprawil jak jak pogrzebalam i cos znalazlam.
A rampers akurat na lato:-)

Ja body i spiochow nie kupuje bo dostane od bratowej i siostry jedynie jakies 2-3 szt nowki do lekarza i tyle.
A tak to w lumpie jakies okazyjne sztuki:D a ze jestem srednio 2 razy w miesiacu wiec sie tego nazbiera!

Morela Nika uwielbiam C&A dla dzieci Jasia garderoba glownie stamtad pochodzi.

010igov35ye70zfx.png

Do góry