reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja uwielbiam lumpeksy..czasem można tam super perełki kupić..:)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez lubie ale do tego mam 15 km i jest na przeciwko mojej cioci takze przy okazji jak ją odwiedzamy to idziemy na łowy a ze nigdy nie szlam na dzial dziecięcy ktory jest calkiem osobno to nie domyslalam sie ze znajde takie cudenka :D nazywa sie biga , widzialam ze w kilku miastach w polsce jest :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja tez lubie ale do tego mam 15 km i jest na przeciwko mojej cioci takze przy okazji jak ją odwiedzamy to idziemy na łowy a ze nigdy nie szlam na dzial dziecięcy ktory jest calkiem osobno to nie domyslalam sie ze znajde takie cudenka :D nazywa sie biga , widzialam ze w kilku miastach w polsce jest :D

Taak u nas też jest Biga wlasnie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was miała może do czynienia z krzesełkiem Tripp Trapp (stokke) ..chciłabym je kupić córeczce2,5 roku ...ale mam wątpilowści czy jest bezpieczne.

Dziekuje za rade :D
Sukienke juz jedna mam tylko musze przymierzyc a druga jest u kuzynki taka bardziej wow[emoji14]

A to zakupy pt. Mama wariatka i babcia uderzyly do sklepu z odzieza uzywana:D jestem pod wrazeniem jakosci ciuszkow i wgl no brak mi slow:D z trudem odwiesilysmy polowe :D bodziaki po 4 zl , pajace za 9 i szlafrok za 10:p Zobacz załącznik 794260Zobacz załącznik 794261Zobacz załącznik 794262Zobacz załącznik 794263

Ale bosssskie!!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Szalejecie Kobietki [emoji3].
Megann - cudne łowy [emoji3][emoji106]

A ja dzisiaj bielizniaka zaliczyłam, i trafiłam na promocję koszul ciążowych/do karmienia. Kupiłam jedną za 48 zł [emoji6]. Pewnie jeszcze 1 dokupie (pod szpital) . Ostatnio znalazłam pudła z rzeczami po 1 ciąży i mini ciuszkami Jagi. Znalazłam tam też 3 koszule, także, więcej dokupywac nie będę. W domu korzystałam z krótkich piżam (z górą do karmienia).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalejecie Kobietki [emoji3].
Megann - cudne łowy [emoji3][emoji106]

A ja dzisiaj bielizniaka zaliczyłam, i trafiłam na promocję koszul ciążowych/do karmienia. Kupiłam jedną za 48 zł [emoji6]. Pewnie jeszcze 1 dokupie (pod szpital) . Ostatnio znalazłam pudła z rzeczami po 1 ciąży i mini ciuszkami Jagi. Znalazłam tam też 3 koszule, także, więcej dokupywac nie będę. W domu korzystałam z krótkich piżam (z górą do karmienia).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Rowniez dziekuje :D A ja wlasnie myslalam zeby moze jakas koszule na allegro zamowic[emoji14]

reklama
Do góry