reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pumalova wiem, ze i tak większość przez internet ale nie odkładaj zakupów zbyt długo. Pózniej rożne niespodzianki wychodzą

reklama
Nika999 ja tez mam jeszcze moj stary wozek po corci, wywiozlam go na wies i tam bedzie sie sprawdzal po wertepkach bo chce kupic nowy, taki zeby pasowal mi w 100% (o ile to mozliwe;)). Tamten wozek kupilismy, poniewaz tesciowa powiedziala, ze chce kupic wozek dla wnuczki i nie chcielismy nadwyrezac jej finansowo. Wozek w sumie wybieral wtedy moj maz;) teraz pewnie z usmiechem bym tesciowej zaproponowala, zeby kupila moze jakas maskotke, a nie wozek;) bo jestem bardziej swiadoma czego potrzebuje w wozku i jakie sa ceny dobrych wozkow;)
Przeciez nie musicie uzywac wszystkiego co dostaliscie, ja bym zrobila przesiew i zostawila rzeczy, ktore uwazam ze bede uzywac, a reszte z radoscia dokupilabym sama:)

Pumelova tak, kubelek na adaptor.
Nie powinno się rezygnować z widzenia dziecka.. Można z palaka zrezygnować np.
Aton to Aton czy jest Gold czy platinium. Nie patrzyłam czy on się montuje bo mnie interesuje tylko spacerówka.
Gondola nie składa się na płasko wiec tez w bagażniku zajmie miejsce.
Tak, jestem z UK. North West.
Nie wiem po ile są w pl te wózki.
I zależy czy chcesz nowke czy uzywke co w komplecie i która wersje rocznikowa :)

My nie dostajemy nic. Ani teraz ani wcześniej. Nigdy nic nie dostaliśmy od nikogo, ba moja kuzynka po moim wyjeździe do UK wyniosła mi z domu wszystko co zostawiłam po córce od noworodka do 2 latka, bo potrzebowała i nawet dzięki jie było czy zapytania.

Dla nas moja bratowa już przywiozła 2 duże kartony ciuszków po swoich chłopakach :-)
Ogólnie w mojej rodzinie jest zwyczaj, że ciuchy i zabawki ciągle zmieniają właścicieli :-) a mamy bardzo dużo dzieciaków, bo ja jestem najmłodsza, to już praktycznie całe rodzeństwo cioteczne ma dzieci :-)

U mnie w rodzinie mało dzieci, ogólnie mamy małą rodzinę, koleżanki mają już większe dzieci, jedynie ta koleżanka co w tamtym roku urodziła to ma mi trochę rzeczy dać wiec spoko resztę sobie kupię :) pamiętam jak siostra rodziła a ja byłam wtedy w Szkocji przywiozlam jej dwie walizki ciuchów takich super bo mi się tam wszystko podobało ;) mówiła zostawię Ci wszystko a teraz jak pytałam gdzie to jest to usłyszałam- rozdałam koleżanką. ..

@Kasiulka! zapisuję sobie co, gdzie kupić itd więc będe przygotowana ;) jeszcze poczekam trochę ;)

@LILITH dobra, z tą ceną narazie nie ważne, bo najpierw muszę się zdecydować :D

@Nika999 fajnie masz, ja nie mam w rodzinie żadnych dzieci jeszcze, przecieram szlaki ;)

dobra skoro część już ma 'metkowca' :D to super. a termoforki z bebiklub też macie? mi przyszedł właśnie, dostałam awizo :)

co do wózka, jeszcze nie oglądałam ale mam faworyta - mountain buggy urban jungle - pytanko, używała któraś gondolki w tym wózki? da radę? bo chciałabym 2w1.
Na ten termofor chyba tez czekam[emoji38]

Kupilam dziś w pepeco:
1485950900-aaaaaa.jpeg

Kocyk juz dobrze znany, ale tak sie zastanawiam czy to dobry zakup...100% poliester...co uwazacie?
W sumie to nie recznik zebym miala golasa w to opatulac[emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej widzę że już kupujecie ciuszki wow:)
Czy któraś z was ma poduszkę do spania typ C?jestem przed zakupem.

Hej widzę że już kupujecie ciuszki wow:)
Czy któraś z was ma poduszkę do spania typ C?jestem przed zakupem.
Tak, mam. Wczoraj mi przyszla podusia. Zwykla ze styropianowym wypelnieniem. Za 5 dyszek z allegro.
Poki co pierwsza noc z nia super. Do lezenia w ciagu dnia tez ekstra.
Ale mysle, ze dopiero czas pokaze czy spelnia zadanie przy wielkim brzuchu[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry