reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Pumelova z tego co pamiętam to Ty też u tej pani z allegro robiłaś wyprawkę bo pamiętam że jakoś tak się zgadałyśmy i wyszło że u tej samejj Pani robiłyśmy zakupy ale nie pamiętam nazwy...Ja też te o ochraniacze piore i nic się z tym nie dzieje.Mnie by się przydało ochronić łóżeczko dookoła bo ta młoda tak wariuje i non stop płacze bo tu się walnie, tam się walnie.No ale wtedy nie byłoby przepływu powietrza...

Ola, ja bym brała bambusową ;)

Pumelova, teraz nie pamiętam, bo kupowałam to rok temu, ale jak wrócę zobaczę historie allegro i ci napiszę :)
Edit: kupowałam u flaming24. Za całe 20zł ;)

Ostatnia edycja:
Dziękuję:*
Ja bym nie brała ale mąż chce. Ona w łóżeczku prawie nie przebywa ale wspina się jak już jest i się przewraca i uderza.

reklama
Pumelova też u flaming24 brałam i jest ok mam jeszcze od innej osoby ze spiworkiem i też ok. Tyle se nam na całe łóżeczko bo mi się Grześ kręci wokół własnej osi.

Do góry