reklama
Monti
Fanka BB :)
Ola wózek sprawia takie wrażenie rozklekotania nie tylko przez teleskopową rączkę, a w dużej mierze przez sposób składania. Dlatego nie należy zawieszać żadnych toreb na rączce żeby nie spowodować dodatkowych luzów na ramie.
Jeśli chodzi o przednie koła kup sobie uszczelki lub zwykłe podkładki filcowe (byle niezbyt grube) i włóż między koło a wózek [emoji4]
Jeśli chodzi o przednie koła kup sobie uszczelki lub zwykłe podkładki filcowe (byle niezbyt grube) i włóż między koło a wózek [emoji4]
Monti ja go w sumie nie składam
A za ta info o podkładkach dziekuje tez udało mi sie to znalezc
Natomiast tak jak mowie - to jets kwestia tego, ze cena jest nieadekwatna moim zfaniem. Ale amortyzacja jesy mega jak dla mnie, a to to sie dla mnie liczyło [emoji4]
A za ta info o podkładkach dziekuje tez udało mi sie to znalezc
Natomiast tak jak mowie - to jets kwestia tego, ze cena jest nieadekwatna moim zfaniem. Ale amortyzacja jesy mega jak dla mnie, a to to sie dla mnie liczyło [emoji4]
Poranna_burza
Odebrałam organizer do wozka skip hop i w porównaniu do torby jest słaby. Materiał dziwny. Zapięcia też gorsze. Zapłaciłam za niego 83 zł więc nie będę odsyłać, ale uważam, że jest bardzo średni.
Poranna_burza
Judith- dokładnie tak, jest piankowy.
Ola generalnie te drogie wózki nie powinny tyle kosztować.Miałam 2w1Bugaboo , tutaj bardzo popularny ale koszt to ok 900funtów -dostaliśmy to na szczęście bo w życiu bym nie wydała tyle kasy na coś tak rozklekotanego.No ale zależało nam na lekkości i żeby był mały i zgrabny bo w tutejszych mieszkaniach nic innego się nie zmieści teraz mamy mutsy nexo, daliśmy 1300zł -jestem bardzo zadowolona aczkolwiek uważam że za taką cenę powinny być jeszcze jakieś dodatki typu pokrowiec na nóżki i przeciwdeszczowy i jakieś inne gadżety.No ale tak nam wpadł w oko jeszcze zanim spojrzeliśmy na cenę, że już żadnego innego wózka nie widzieliśmy
To ja dodam w temacie wózka że jestem bardzo zadowolona z mytraxa po powrocie z Egiptu. Bardzo się sprawdził. Kupiłam najtańsza torbę na allegro i też mi się podoba wczoraj go uparlam gąbka, wszystko ładnie zeszło. Tzn chrupki i resztki jedzenia bo nie mogłam Grzesia przekładać w ich krzesełka na posiłki bo z nich wstawal.
reklama
Poranna_burza
Dziewczyny to ja napiszę, że snap 4 jest fajny. Syn nadal w nim nie śpi, ale waga jest idealna. Jestem wstanie wnieść wózek razem z dzieckiem i zakupami na pierwsze piętro. Natomiast znoszę go, gdy mam małego w nosidle.
Ps. Syn waży około 9 kg.
Ps. Syn waży około 9 kg.