reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
@Przyszła_Mamusia ja kupiłam w sklepie tego doradcy, bardziej mi sie oplacalo bo na 4 dni wypozyczylismy nosidlo i cene wypozyczenia on odejmowal od ceny nosidla wiec bez sensu bylo placic jeszze raz. Ale jakbym nie miala takiej opcji to zamawialabym na ich stronie.

Tak ja mam to niebieskie z facetem na zdjeciu [emoji12]

Ola W i jak po czasie oceniasz joie? Dziś byłam w świecie dziecka i się w nim zakochałam :-D obecnie urabiam męża, bo wg niego nasz x lander x move jest ponad wszystko, ale już powoli coś idzie w dobrym kierunku :-D

Nika999 ja tez mam x mova...i tez zastanawiam sie nad zmiana-
Co prawda chyba raczej nie zdexyduje sie na joie. Zastanawaiam sie nad greentom ? Albo reaxco citylife. Najpierw jednak chce pojechac do sklepu i objerzec na zywo.

Dziekuje dziewczyny za informacje o ciuszkach. C&a jeszcze nie mialam niegdy. Czas wyprobowac.

Nika poki co nie ;) nadal uwazam, ze amortyzacja jest megaaaa.
I nadal uwazam, ze cena za wysoka :p ze w the cenie mozna było zrobic pewne elementu solidniej ;) ale akurat amortyzacja jest super

reklama
Do góry