reklama
Mój też w łóżeczku tylko śpi, ale jak się obudzi to od razu wstaje. Parę razy się przewrócił i uderzył, ale i tak wyżej niż jest ochraniacz, więc dla mnie to zbędny zakup a mam go tylko dlatego, że wg mnie z ochraniaczem jest przytulniej w łóżeczku
Czy któraś z was ma/miała easywalkera buggy xs? Albo mutsy nexo? Bo się zastanawiam nad tymi dwoma. 6 kilowy easywalker kusi mnie bardzo
Czy któraś z was ma/miała easywalkera buggy xs? Albo mutsy nexo? Bo się zastanawiam nad tymi dwoma. 6 kilowy easywalker kusi mnie bardzo
Emol
Fanka BB :)
Najgorsze w lekkich spacerowkach jest to ze jak się zaczępi torbę, a dziecka w spacerowce nie ma to może ją przewazac.Mój też w łóżeczku tylko śpi, ale jak się obudzi to od razu wstaje. Parę razy się przewrócił i uderzył, ale i tak wyżej niż jest ochraniacz, więc dla mnie to zbędny zakup a mam go tylko dlatego, że wg mnie z ochraniaczem jest przytulniej w łóżeczku
Emol
Mi już dwa razy poleciał do tyłu. Ale ja mam mega mega ciężka torbę. Bo i dla siebie rzeczy tam mieszcze, bo taka duża. Woda 1,5 litra to na bank jest :[emoji39] a jak byłam na zakupach i narzucilam na rączkę kilka rzeczy to już w ogóle tył obciążonyDzięki za namiary
Emol ja mam 8 kg wózek i mega ciężka torbe i nie przeważa. Zalezy jaka konstrukcja
Emol, ja to mam przy rączce lekki organizer, tylko klucze, kasa i telefon. Wodę i inne pierdoły trzymam w koszu na dole a nawet w instrukcji wózka jest napisane ile max można zawiesić na rączce a ile w dolnym koszu. Przynajmniej w moim wózku
Emol
Na dole to ja mam kosz na zakupy. Torba moja waży z 2-3 kg. Ale wózek 7 kg.Emol, ja to mam przy rączce lekki organizer, tylko klucze, kasa i telefon. Wodę i inne pierdoły trzymam w koszu na dole a nawet w instrukcji wózka jest napisane ile max można zawiesić na rączce a ile w dolnym koszu. Przynajmniej w moim wózku
pumelova
Judith ja jestem zadowolona ale to jest taki wiesz wózek dodatkowy, na codzień jeżdżę moim espiro next. Espiro Magic używałam gdzieś na wyjazdowy spacer i spełnia moje oczekiwania , nie mam problemu z podbijaniem, jest lekki, zwrotny, ma duża budke
reklama
Judith ja jestem zadowolona ale to jest taki wiesz wózek dodatkowy, na codzień jeżdżę moim espiro next. Espiro Magic używałam gdzieś na wyjazdowy spacer i spełnia moje oczekiwania , nie mam problemu z podbijaniem, jest lekki, zwrotny, ma duża budke
Jasne, ja chcialam kupic wozek do auta [emoji12] a cena magica jest kusząca [emoji6]. No i mysle i mysle [emoji848]