reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Kasia_831 - a potrafi sama? Bo mój syn pije z niego chętnie, ale muszę mu przechylac.

Dziewczyny jest teraz promocja w empiku na artykuły skip hop. Ja akurat potrzebowałam organizera do wozka wiec skorzystałam.

@Przyszła mamusia taj jest kieszonka, idealna na telefon i klucze noo i chusteczki. I coś tam jeszcze wejdzie ja polecam lenny up czyli to regulowane, zaplacisz wiecej ale wystarczy na caly okres noszenia [emoji5]

Moj z doidy z moja pomocą pije, ale hmmm ma taki nawyk przechylania głowy do przodu/do dołu.
Spróbowałam podać mu kaszkę i z moja pomocą ładnie wypił z kubka.
Sam kubeł pusty trzyma idealnie. A jK jets picie to sie pochyla. Nie siem o co chodzi

Czy któraś z Was ma takie siedzonko? Link do: mothercare multi seat - grey. Karmię młodą w foteliku ale non stop mi zjeżdża i kopie, nieraz już jedzenie na mnie wylądowało i !myślę że to byłoby ok zwłaszcza że to jest do 3 roku życia i da się też przymocować do stołu.Zastanawiam się tylko czy dziecko może w tym siedzieć skoro samodzielnie nie siedzi ale podtrzymywane tak...
Kasia pytałam moja fizjo i ona mówi że nie bardzo jest to siedzisko bo dziecko w nim się garbi jak nie siedzi samo, poza tym nogi ma prosto a nie zwisające... No nie mam pojęcia...

Ola W. Gratulujr meza i zakupu. Napisz jak sie wozek sprawuje. Zadowolna jestes ??
Ja nadal.nakrecam meza na ogladanie wozekow bo na majowke ma caly tydzien urlopu.

Dziewczyny chwalicie tego bboxa ze az musze popatrzec. Wczesniej dla straszej mialam kubek biekapek z aventu. Tez sie fajnie sprawdzil.

Mam pytanie jeszcze do.Was. polecicie jakis sklep z ubrankami.dla dzieci ? Ten hm wydaje mi sie coraz gorszy materialowo. Wczoraj na probe pierwszy raz zamowilam ubranka dla starszej z endo. Zoabczymy co przyjdzie.

Ja miałam jedno body w spadku z c&a i było spoko ;)

Mam tez spodnie i tshirt dla Kuby z c&a- tahirt po praniu nadal bardzo fajny, mięciutki. Ale nie wiem jak cenowo, vo sama nie kupiwalam.

Z wozka jetsem mega zadowolona. Przez teleskopowa rączkę troche jakby tam „chodzi” i wydaje sie marny, ale to nie przeszkadza w użytkowaniu. Ogolnie jets solidny. Przednie koła sa dosc głośne na nierównościach i podbijaniu, ale to podobni norma w tej marce i mozna sie przyzwyczaić albo kupic wkładki filcowe.
Generalnie na kostce czy mega nierównościach wiadomo ze dziecko sie rusza, żadna amortyzacja tego nie zniweluje, ale widze ogromna roznice. Ja prowadząc wózek mam wrazenie, ze telepie, ale Kuba sie nie trzęsie. Porównałabym ta amortyzację w siedzisku jak w pksach :D pasażerami telepie, a kierowca tylko podskakuje na miękkim amortyzowany siedzisku ;)
Oczywiscie w wózku nie ma takich podskoków, ale widac, ze ta amortyzacja jest spoko. A na delikatnych nierównościach na których przy innych wózkach widzialam, ze teoche nim telepie, tk tutaj widze tylko wiatr we włosach ;)

Nie mam porownania z jeszcze droższymi wózkami. Ogolnie nie uwazam, zeby był wart swojej ceny. Tzn uwazam, ze za 1500zl moznaby Np dopracować ta rączkę, zrobic zamykany koszyk, rożne kolory wozka. No takie detale. Ale podwzgledem amortyzacji jest mega. Naprawde. Polecam!

Oczywiscie zapewne wózki biegowe itp maja jeszcze lepsza amortyzację ale sa tez odpowiednio droższe, wiec w tej klasie cenowej uwazam, ze jest najlepszy. Przynajmniej z tych, ktore ja znam ;)
A za rok juz bedzie pewnie sporo tańszy, bo to tegoroczny model, wiec wiadomo... cena zawyzona

reklama
Ja najbardziej lubię ubranka z c&a i z tesco. Nie znoszę body ze smyka, są wg mnie podobnej jakości jak te z pepco.. rozciagają się i są jakieś dziwne. A np. dresy mam z reserved i ze smyka, to te z Reserved sto razy lepsze. Z hm też mamy trochę ubrań, i na razie są spoko. Bluzy mam z 51015 i też są fajne, ale rozmiarówke straszna, aktualnie nosi bluzy rozm. 62 ;)

Do góry