reklama
pumelova
Fanka BB :)
Laski macie do wanienki jakieś wkładki? Ja dziś 2 raz s życiu kapalam moje dziecie i używałam takiej gąbki bo wolę ja oprzeć niż trzymać - jak się stabilnie opiera to i wesola jest i gada a nie płacze jak to ostatnio ma w zwyczaju przy kapieli. Ale ona malo.higieniczna jest dlatrgo pytam czy macie cos.sprawdzonego? Generalnie tak ogolnie pytam bo jeszcze tylko 5 razy be de kąpać a potem wraca mąż [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Plastik, nie żadna pianka czy coś niehigienicznego. Ogólnie spoko bo ja sobie pozycji nie mogłam znaleźć tylko dziecko leżąc na tym ma taką łudeczkową pozycję i ciężko szyjke wymyć ( jest to do zrobienia ale bródkę ma przy klatce niemalże). W sumie mi ona ułatwiła ale to raczej nie jest do takiego codziennego stosowana bo jednak dokładniej wymyjesz trzymając dziecko opierając sobie na przedramieniu. No ale to i tak jest do okazyjnego stosowania [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
No właśnie okazyjnie potrzebuje dzięki za opinię, może się skuszę jak będę w pobliżu smyka :-)Plastik, nie żadna pianka czy coś niehigienicznego. Ogólnie spoko bo ja sobie pozycji nie mogłam znaleźć tylko dziecko leżąc na tym ma taką łudeczkową pozycję i ciężko szyjke wymyć ( jest to do zrobienia ale bródkę ma przy klatce niemalże). W sumie mi ona ułatwiła ale to raczej nie jest do takiego codziennego stosowana bo jednak dokładniej wymyjesz trzymając dziecko opierając sobie na przedramieniu. No ale to i tak jest do okazyjnego stosowania [emoji6]
reklama