reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Teraz w c&a, h&m itd jest -20% na zakupy widziałam i darmowa dostawa.
Ja chyba kupię bluzy bo Artur juz wyrasta z bluz 68.
1508680795-2adf2477f99f9d46-aaaaaa.png

Ta za 20 zł jest (jest jeszcze opcja z bordem)
1508680818-84a9dcaef2a8eb87-aaaaaa.png

Ta za 31 zł :)

reklama
Laski macie do wanienki jakieś wkładki? Ja dziś 2 raz s życiu kapalam moje dziecie:D i używałam takiej gąbki bo wolę ja oprzeć niż trzymać - jak się stabilnie opiera to i wesola jest i gada a nie płacze jak to ostatnio ma w zwyczaju przy kapieli. Ale ona malo.higieniczna jest dlatrgo pytam czy macie cos.sprawdzonego? Generalnie tak ogolnie pytam bo jeszcze tylko 5 razy be de kąpać a potem wraca mąż [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam, kupiłam drugiego dnia jak mój pojechał bo też on kapie [emoji12] tyle tylko że ja mam wanienke stokke flexi i do niej dedykowaną wkładkę kupiłam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Plastik, nie żadna pianka czy coś niehigienicznego. Ogólnie spoko bo ja sobie pozycji nie mogłam znaleźć tylko dziecko leżąc na tym ma taką łudeczkową pozycję i ciężko szyjke wymyć ( jest to do zrobienia ale bródkę ma przy klatce niemalże). W sumie mi ona ułatwiła ale to raczej nie jest do takiego codziennego stosowana bo jednak dokładniej wymyjesz trzymając dziecko opierając sobie na przedramieniu. No ale to i tak jest do okazyjnego stosowania [emoji6]

Plastik, nie żadna pianka czy coś niehigienicznego. Ogólnie spoko bo ja sobie pozycji nie mogłam znaleźć tylko dziecko leżąc na tym ma taką łudeczkową pozycję i ciężko szyjke wymyć ( jest to do zrobienia ale bródkę ma przy klatce niemalże). W sumie mi ona ułatwiła ale to raczej nie jest do takiego codziennego stosowana bo jednak dokładniej wymyjesz trzymając dziecko opierając sobie na przedramieniu. No ale to i tak jest do okazyjnego stosowania [emoji6]

No właśnie okazyjnie potrzebuje:D dzięki za opinię, może się skuszę jak będę w pobliżu smyka :-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova w biedrze za 17zł jest taka " foczka" do wanienki, mam i polecam, młody siedzi w niej jak na tronie i może sobie nogami chlupać a Ty masz ręce wolne :-)

Do góry