reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

5 10 15 takie słabe rzeczy? Nawet nie mam nic od nich Ale to w takim razie nie kupuję. Bawełna jest super. Wcześniej miałam bodziaki na krótki rękaw z c&a i tak je lubiłam ze ciągle ubieralam a nic się z tym nie działo. Z pepco niestety często się rozciągają u nas te rzeczy. A czapeczki też mam z pepco tylko ze rozmiar 74 jest chyba trochę przymaly .

Ps. Spodnie nie są ze smyka tylko z h&m :) jakoś mi się inaczej wydawało :)

reklama
Ja z 51015 mam bluzy i pajaca. Są spoko, ale mają dziwna rozmiarówke. Bluzy ogólnie są duże, a 62 jest większa niż 68 ;) a pajac 68 jest długości 62 z c&a.. także tak

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja mam 4 smoki hehe Także w którymś miejscu w domu zawsze jakiegoś znajdę:) dwa mam takie odblaskowe na noc żebym widziała gdzie jest w łóżeczku jak go jej podaję.Ale muszę sobie kupić taki klips na smoczka bo non stop jej spada.Znalazłam takie śliczne ręcznie robione,zaraz podam linka.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ten z allegro coś ma podejrzane czasy dostawy, pewnie kupujesz na allegro oni dopiero zamawiaja w chinach ( jakiś ali alboco) i wysyłają do Ciebie - nowy sposób na biznes ostatnio, to zdjęcie z ali;
1508520381-aaaaaa.jpeg

[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia pampersy zielone są w biedronce za 39.99 68szt. I w rossmanie 39.99 74szt.
Fajne te zawieszki, moja myszka nie chce smoka.

Misia też byłam w pepco 4 bodziaki ( nie są cienkie) po 9.90 , zabawka do powieszenia, czapka z uszkami, rękawiczki i kocyk taki podwójny . i kupę rzeczy młodemu.

reklama
Emol ale fajne foto!!! [emoji7]
Misia ja z 5 10 15 miałam kilka rzeczy dla Mai i raz byla taka bluzka że nie moglam jej przecisnac przez głowę [emoji23] a to wczesniak przeciez i lepek maly miala [emoji16]

Z pepco to chyba sa jakies male rzeczy bo ostatnio musialam kupić malemu body na 74. Na dlugosc jest akurat, tylko rekawy mocno za dlugie.. [emoji52]
I pajac na 68 jest przykrótki tak ze przymierze mu wiekszy...

Szymek nadal nie chce smoka buuu. Żuje go tylko jak mu dziasla przeszkadzają. Ale nie ssie tylko żuje i sie slini...

Kasia my uzywamy pieluch babydream 3 - zielone i faktycznie u was jest taniej... o rety [emoji3]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry