reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny czy mogłybyście mi napisać jakich pieluszek używacie i ich ceny oraz ilość szt w opakowaniu?bo jak będę w pl to muszę coś wybrać...najbardziej skłaniam się ku Dada ale... i jakby były jakieś promocje to dajcie znać a moja mama poleci i kupi na zapas.Chociaż z tego co przeglądałam to ceny są kosmiczne...dwa,3 razy więcej niż tu płace...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1508448009-aaaaaa.jpeg

Bodziak z c&a z 3 packu 39.99
Spodnie ze smyka Ale z prezentu więc nie wiem po ile :)

Judith wcześniej bobasy nam szybko rosły, to w pepco najczęściej kupowałam, teraz to wolę 3 zł więcej Dac i mieć lepszej jakości. Nie są te bodziaki "przezroczyste" tak jak te z pepco
Ps. Chyba zgubiłam smoczka.mam nadzieję że się znajdzie.

reklama
Emol ja wczoraj byłam w pepco i kupiłam kocyk, dwie czapki (jedna po kapieli bo przez te włosy muszę mu zakładać) i dresik :) nie są złe jakościowo. Z C&A też lubię jest fajna bawełna. Za to 5-10-15 już mi chyba w trzech rzeczach odpadły zatrzaski. Masakra to niebezpieczne jest.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry