reklama
pumelova
Fanka BB :)
Ślicznie wygląda! Ja mam za mały, więc raczej oddam. Chociaż nie przymierzalam.. rozmiar kupiłaś taki jaki nosi normalnie czy większy?@pumelova ja jestem bardzo zadowolona Dokupiłam jeszcze czapkę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
To może przymierz Dominik nosi 62 i taki kupiłam.W Smyku jest dziwna rozmiarówka. Mamy spodenki dresowe 62 i są mu za duże,a kombinezonik jest minimalnie większy ale chodzi mi o teraz więc nie wymieniam choć sądziłam że będzie troche większy.
pumelova
Przymierze :-))!To może przymierz Dominik nosi 62 i taki kupiłam.W Smyku jest dziwna rozmiarówka. Mamy spodenki dresowe 62 i są mu za duże,a kombinezonik jest minimalnie większy ale chodzi mi o teraz więc nie wymieniam choć sądziłam że będzie troche większy.
Zuza87
Daj znaćPrzymierze :-))!
Pumelova miałam tą samą reakcję jak pierwszy raz do Egiptu poleciałam,szukałam kołdry a tu tylko kocyk był albo prześcieradło.Pomimo wysokich temp to przykryłabym się kołderką bo do prześcieradła średnio można się przytulić hehe
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Ja jednak przekonałam się do przescieradla[emoji16][emoji106]Pumelova miałam tą samą reakcję jak pierwszy raz do Egiptu poleciałam,szukałam kołdry a tu tylko kocyk był albo prześcieradło.Pomimo wysokich temp to przykryłabym się kołderką bo do prześcieradła średnio można się przytulić hehe
Zuza bardzo fajny, ale dzięki twoim fotkom wiem że taką grubość nam dresowy, grubszy miś z pepco i poluje na zimowy jeszcze, fajny by był na wiosnę ale chyba nie zaryzykuje 74 bo może być na wiosnę za mały.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Rozumiem Właśnie nie miałam nic na teraz Ja już zimowy upolowałam na olx za 30zł O taki:Zuza bardzo fajny, ale dzięki twoim fotkom wiem że taką grubość nam dresowy, grubszy miś z pepco i poluje na zimowy jeszcze, fajny by był na wiosnę ale chyba nie zaryzykuje 74 bo może być na wiosnę za mały.
Link do: Kombinezon niemowlęcy 5A3110 | Sklep 5.10.15
Jest w idealnym stanie i śliczny Tylko mam problem z dobraniem czapki do niego...
reklama