reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
To tutaj masz nazwe sklepi, ja wzielam najmniejszy rozmiar, jeszcze nie mierzyła bo z tatą na spacerku jest a ja dopiero z poczycje przyniosłam ;) jak przymierzy dam znać [emoji6]
1507822243-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova wg mnie fajne dla większych dzieci. Mnie wnerwia bluza bo się podciaga tak samo kurtka wydaje mi się nie praktyczna.
Judith superasne, Ali to zło :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a miałaś może do czynienia z tym z ali?
Ja dałam ciała z niechodkami, zamówiłam na allegro 2 pary bo zależało mi żeby mieć je szybko i co!? Mądra ja, nie przeczytałam że to wysyłka z chin:-\ jeszcze sobie policzyli dyche za przesyłkę! A na ali takie same co zamówiłam za30zł kosztują 10zł...

Nika Monti tutaj ma ten spiworek i pisala ze ok zreszta na FB mnostwo recencji tego spiworka jest i sa bardzo dobre.

Cwaniaki wlasnie zwietrzyly biznes i tak robia...duzo tez jest buticzanek ktore sprzedaja wlasnie rzeczy z Ali polowej albo i 100% drozej...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry