reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja mam trzy pluszowe zabawki mamas@papas, dwie z metkami jedna z inną. Jakość super, wyprałam wszystkie i nic sie z nimi nie stało [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka zamawiam przez aplikację i za chiny [emoji12] nie potrafię wstawić linka, zrobiłam skreeny z nazwą sklepu może znajdziesz tak

Skarpetki
1507646395-aaaaaa.png

1507646404-aaaaaa.png

Niechodki
1507646413-aaaaaa.png

1507646423-aaaaaa.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze wy tu w kombinezony dzieci ubieracie a ja koszulka z długim rękawem,sweterek i kocyk...tak jak kiedyś wspominałam nie wiem czy kiedykolwiek kombinezon założy,chyba że do polski polecimy...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze wy tu w kombinezony dzieci ubieracie a ja koszulka z długim rękawem,sweterek i kocyk...tak jak kiedyś wspominałam nie wiem czy kiedykolwiek kombinezon założy,chyba że do polski polecimy...

Bo zamiast sweterka i kocyka zakładam dresowy kombinezon ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ubieram w bodziak na długi rękaw, spodnie, kombinezon i kocyk bo zauważyłam że jak nie ma kocyka to nie śpi... A spanie w wózku skrocilo się go 1 h.

Nie wiem jak wy Ale mam dużo pstrokatych spodni i nie lubię jak Artur ma na sobie również pstrokate body wiec dla fanek minimalizmu są bodziaki na dł rękaw w c&a 3 pak za 40 zł.
1507712451-aaaaaa.png

Emol ja też jak nie mam kocyka czy czegokolwiek innego do przykrycia to nie usnę, nawet jak jest 30st to muszę być przykryta:) Moja też łatwiej usypia pod kocykiem.

reklama
Emol ja też jak nie mam kocyka czy czegokolwiek innego do przykrycia to nie usnę, nawet jak jest 30st to muszę być przykryta:) Moja też łatwiej usypia pod kocykiem.

Haha ja pamiętam jak byłam na pierwszych wakacjach w hotelu na all'u na Majorce i się zdziwiłam dlaczego nie dali kolder:o znalazłam w szafie koc i pod nim spałam. Jak się w nocy obudziłam to już wiedziałam dlaczego są tylko prześcieradła do.przykrycia hahah

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry