reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Mam już ten kombinezon/pajac ze smyka szary. Cieńszy niż myślałam. Ogonek jest płaski więc nie przeszkadza. Ale za małe zamówiłam i mam zamiar zwrocic;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pumelova Ja też mam do odbioru,ale dopiero jutro się wybiorę.W Poznaniu rano były 4stopnie i tak sobie pomyślałam czy te pajacyki będą w ogóle przydatne.Ja dziś małego w zimowy ubrałam;)

Ostatnia edycja:
Mnie juz przyszly botki na zime z Ali dla malej.

Ja podobnie jak Aga zamawiam pierdolki .
Czapki opaski skarpetki
Dzis samowilam pare rzeczy do domu naklejki na sciane i takie dodatki.

Bede tez zamawiac body i stroj swiateczny.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga ja nie chce skończyć z ali tylko ewentualnie z ubraniami z ali [emoji6]

Judith to właśnie te grupy doprowadzają mnie do bankructwa. Tam znalazłam ten śpiworek

Czekam na skarpetki dla małej takie grubsze zimowe bo na zdjęciach i w feedbackach wyglądały ekstra. W ogóle moja lista zamówień które są w drodze do mnie lekko mnie przeraża [emoji12]

A ja dziewczyny ubieram swoją właśnie w takie niezbyt grube kombinezony misie i przhkrywam kocykiem plus przykrycie gondoli i zawsze jest cała cieplutka

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Aga ja nie chce skończyć z ali tylko ewentualnie z ubraniami z ali [emoji6]

Judith to właśnie te grupy doprowadzają mnie do bankructwa. Tam znalazłam ten śpiworek

Czekam na skarpetki dla małej takie grubsze zimowe bo na zdjęciach i w feedbackach wyglądały ekstra. W ogóle moja lista zamówień które są w drodze do mnie lekko mnie przeraża [emoji12]

A ja dziewczyny ubieram swoją właśnie w takie niezbyt grube kombinezony misie i przhkrywam kocykiem plus przykrycie gondoli i zawsze jest cała cieplutka

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
A co pod ten kombinezonik?

Monti a podasz link do tych skarpetek i do bucikow ktorw zamaiwlas.Ja wzielam najmniejszy rozmiar botkow i sa na teraz musze jeszcze jedne kupic albo jakies skarpety bo mam kombinezon bez butkow.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza body na długi rękaw i w zaleznosci od tego, ktory kombinezon zakladam albo tylko skarpetki, albo spodenki/ rajstopki.
Ten jeden kombinezon jest caly misiowy i pod niego zakladam właśnie tez spodnie, a drugi misia ma na górze, a spodenki są z takiej grubej bawełny z takim lekkim ociepleniem od wewnątrz, to w tym wypadku tylko ciepłe skarpetki podciagniete do kolan. Na to kocyk złożony na pół podwijam pod stópki żeby nigdzie nie zawiewało i żeby sie nie rozkopała. Bawełniana czapka i daje rade myślę idealnie. Chodzimy od 2 do 3 godzin, co jakis czas sprawdzam karczek czy ciepły (do tej pory zawsze był ciepły). Mała spi tak super, to są jej jedyne stabilne i w czasie i w częstotliwości drzemki [emoji16]

Ogólnie ja uważam, że lepiej żeby było jej troszkę chłodniej niż miałaby się zapocić. Na wszelki wypadek mam w torbie drugi kocyk, ale sporadycznie go używam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Monti dzięki za odpowiedź!
A zamawiacie zabawki na Ali?Ja zamówiłam słonika,jak to ładnie ujęłaś "replikę" Skip hop za całe 23zł i jestem ciekawa co to będzie.

Do góry