reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Po długich poszukiwaniach i wielu rozterkach w końcu zdecydowałam się na torbę dla mamy Link do: BabyOno Jest naprawdę śliczna, ma dodatkowe paski dzięki którym mogę ją nosić na ramieniu, w ręce i zapiąć do wózka. Ma dużo przegródek i kieszeni, termo kieszeń, kieszeń na tablet i przewijak turystyczny był gratis, więc mam nadzieję, że w końcu będę mieć porządek w torbie :)
Pochwal się fotkami![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova ja wiem Pani w sklepie mi powiedziała :) miałam pisać. I może w końcu dotrze cudowny korektor.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzieki! Akurat po wyplacie;-)

Chybra ja tez sie skusilam na bluze z netmody ale w ogole jakos mi sie nie podoba mam prawie taka sama jak Twoja ta pierwsza ale mnie sie wlasnie material nie podoba i wzielam M bo sugwrowali zeby brac wieksze a wisi na mnie strasznie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

A i Wy tu tak gadałyście o tych torbach i ja oglądałam, mówiłam sobie atam przecież nie jest mi taka potrzebna. Aż w końcu rzuciłam wczoraj mojemu pomysł i mi mówi żebym sobie kupiła, no wryło mnie :-) :) Zamówiona!

Załączniki

• glam-torba-z-mata-do-przewijania-baby-ono-1506-3.800x600-s.jpg
    glam-torba-z-mata-do-przewijania-baby-ono-1506-3.800x600-s.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 107
możecie polecić jakiś spiworek do fotelika? Tak żeby zapiac dziecko w środku?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova kaiser robi fajne zimowe spiworki, czasem jest na limango, ja tam zamowilam i ma mi dzis przyjsc do fotelika taki wlasnie, obadam go i jak dam rade to fotke dodam (mam problemz wrzucaniem fotek z tel. Zawsze mi pisze ze za duzy rozmiar i nie wchodza na bb:(

reklama
Dziękuję za radę, gdzieś wyczytałam, że jak temperatura na zewnątrz jest poniżej -5 stopni to nie należy wychodzić z maleństwem. A krem na buźkę, to może być taki zwyczajny, jak do typowej pielęgnacji czy musi być specjalny, odpowiedni na wyjście na zimno?

Wszystko zależy od tego w jakim wieku jest dziecko. Osobiście wychodziłam z dziećmi (rodziłam w kwietniu i w maju) do -10 stopni. Lubiłam również jak dzieci spały na dworze. Dobry śpiwór, odpowiednie ubranie i nie ma problemu ze spacerem nawet w minusowych temperaturach.

Do góry