D
Deleted member 158674
Gość
Szybkie hasło, bo ja taka nie gazetowa i nawet nie wiedziałam [emoji6]Jak ktoś lubi pastelowe kolory to dziś w Lidlu wysyp wszystkiego od bodziakow przez kombinezony po kurtki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mrowkab jesli dobrze kojarze to one byly od zeszlego poniedzialku [emoji6]Szybkie hasło, bo ja taka nie gazetowa i nawet nie wiedziałam [emoji6]Jak ktoś lubi pastelowe kolory to dziś w Lidlu wysyp wszystkiego od bodziakow przez kombinezony po kurtki
Mrowkab jesli dobrze kojarze to one byly od zeszlego poniedzialku [emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Pisalysmy o tym z Aha83 dużo zostało bo trochę cienkie jak na zimę. Na jesień rzucili cieplejsze, dlatego pewnieSzybkie hasło, bo ja taka nie gazetowa i nawet nie wiedziałam [emoji6]Jak ktoś lubi pastelowe kolory to dziś w Lidlu wysyp wszystkiego od bodziakow przez kombinezony po kurtki