reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

W Auchan bodziaki są za 6 zł.
1504599116-aaaaaa.jpeg
1504599199-aaaaaa.jpeg

I jak na dziecko instruktora ;) szkoła jazdy za 6 zł a kontrastowa za 9 zł.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol, fajne! Dzięki za info o bodziakach. Właśnie muszę dokupić że 2-3szt. na 62, bo mam praktycznie same z krótkim rękawem, a na nie już trochę za zimno.. A nie chce wydawać dużo, bo długo w nich nie pochodzi,. Teraz nawet przymierzałam mu bodziaki 68 te które mam, ale krok ma w połowie łydek, a w najlepszym razie w kolanach, więc średnio się nadają do noszenia [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajne są te bodziaki bo mam.kilka kopertowych i zwykłych i są super:-)

W ogóle mam z hm pełno rampersow na 62 i one są tak wielkie że zanim będą dobre to będzie zima:/// a takie śliczne![emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ej mam to samo letnie ciuszki z hm rampersy krótkie spodenki i d*pa [emoji27] a tak się Hanka miała stroić na spacer do parku [emoji23] rozmiary tych bodziaków odpowiadają rzeczywistości?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Linoone wlasnie też mi brakowało z 2 na długi rękaw. Są 2 rodzaje chlopecych na długi i takie same są na krótki rękaw. I rąk samo dziewczynki

Pumelova ja mam rampersy z hm na 62 w ciasteczkowe potwory. Ale wczoraj chciałam przymierzyć to jak w worku wyglądał.

H&m trochę robi za duże te ubranka. Albo dla otyłych dzieci... w rozmiar 56 teraz jeszcze Artur wchodzi, gdzie z innych już 62

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova hm ma zawyzona rozmiarowke bo my jeszcze w 50 i 56 z hm chodzimy

U mnie nie ma auchan a takie fajne te body.

Ostatnia edycja:
My już w 68 w większości jeszcze trochę większych 62 wchodzi. W pieluchach nr 3. Jeszcze probowalam 2 wykończyć ale jedna paczka została :) wysle koleżance. Jakby co to w biedrze jest promocja na pieluchy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajne w biedrze sa pieluchy dada extra soft 60szt 27zl.Nam bardzo pasuja.

Misia my tez w 3 a ubrania 62/68.
U nas na dlugosc body 62 czesto juz sa za male...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nadmiar bodziakow z długim rękawem , z resztą krótkich też więc jakby któraś mama (w szczególności z Warszawy ) potrzebowała to mogę oddać.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry