reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Pumelova fajna jest torba babyono albo skip hop. Zależy od Finansow. Mają kilka kieszonek. Mnie denerwuje w mojej ze jest mała i nie ma przegrody na moje rzeczy na typu portfel telefon tylko to jest wszystko razem z pampersami itd. Zastanawiam się czy nie kupić. Tym bardziej aby wyglądała też jak zwykła torebka a nie taka stricte do wózka.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam torbę do.x landera z modelu 2014. W Tym roku kupowałam bezpośrednio od producenta ( adres milowy na stronie xlandera) . Okazało się ze jest taniej niż na allegro. Teraz zamawiam dostawę do wózka. I czekam na przesyłkę. Wyślij do nich meila z zapytaniem i może też uda się Tobie zakup.

Wiesz co na szybko zmierzyłam torbę i wychodzi mi ok 40 cm szeroka, i plus minus 30 wysoka. (szukałam w interencie wymiarów ale nie mogę znależć) . Ja mam jeszcze w domu torbę Skip Hop duo signature i ta na pewno jest bardziej pojemna. Jeżeli możesz sobie pozowlić na taki zakup to szczerze poleceam. ( jeżeli masz gdzieś w pobliżu sklep Smyk to polecam pójsć i zobaczyć na żywo)
Link do: Skip Hop, Duo Signature Triangles, torba

Emol dzieki! Skip hop - czytałam o niej że super tylko droga. Zobaczę jak będę stała z kasa Ale mam urodziny we wrześniu więc może się Dorobie:p a Ty która byś wolala? Te babyono są w smyku? Obejrzalabym na zywo. Bo skip hop jest

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova nie mam pojęcia czy jest w smyku. Mi osobiście do wózka bardziej pasuje ta z babyono. Ale skip hop na pewno wiem że jest dobra i sprawdzoną przez wiele osób, tylko one wyglądają jak torby do wozka... Sama nie wiem. A kiedy masz urodziny bo ja 3.09 ;) może poproszę aby kupili mi ładną pojemna torbę ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol 23.09 :D właśnie nie wiem sama czy nie lepiej jakby to wyglądało jak torba do wózka - bo co jak tata będzie na spacerze? To słabo z taka torebka:D

To wtedy będę przepakowywac do tej z kompletu. Ale u nas to rzadkość aby Kuba wychodził, bo jak nie praca to jak wychodzimy to razem więc zawsze to ja mogę ją nosić.
A myślę o niej bo na ślub we wrześniu idziemy to ładniej by wyglądała torba ta z babyono niż ta wozkowa z kompletu. Ale sporo wydatków jest, a do tego naczekam się na macierzyński więc tak jak mówię może urodziny qczodza w grę aby ktoś mi kupił ;)

Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To wtedy będę przepakowywac do tej z kompletu. Ale u nas to rzadkość aby Kuba wychodził, bo jak nie praca to jak wychodzimy to razem więc zawsze to ja mogę ją nosić.
A myślę o niej bo na ślub we wrześniu idziemy to ładniej by wyglądała torba ta z babyono niż ta wozkowa z kompletu. Ale sporo wydatków jest, a do tego naczekam się na macierzyński więc tak jak mówię może urodziny qczodza w grę aby ktoś mi kupił ;)

Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app
A no fakt można przepakować :) mój chodzi sam z psem jak ja chce sobie odpocząć albo jak gdzieś wychodzę sama to też ja bierze na spacer. Muszę je pooglądać na żywo żeby porównać:-)

Do góry