reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Aniek ja mam Riko brano Natural i sobie bardzo bardzo chwalę. Koła ma grubsze niż się na zdjęciu wydają

1501918371-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a możecie polecić jakąś fajną i co najważniejsze dużą torbę do wózka? Kupiłam na allegro jakiejś polskiej firmy za 100zł,.wydawała mi się duża, a teraz jak młodego spakuję to ledwo wszystko upycham... ma może któraś x lander x bag? Szkoda mi było na nią kasy, a chyba teraz będę żałować, bo muszę nową kupić

A ja mam inne pytanie, trochę głupie-co pakujecie do tych toreb? Bo ja ostatnio spacery jak byłam to miałam smoczek, pieluszkę tetrową i wodę dla siebie no i klucz do domu i telefon to nawet torby nie brałam.

Ja mam mega zapasy w torbie [emoji28]pampersy, chusteczki do pupki, nawet krem do pupki, folie do wózka chyba moskitierę, kocyk, pieluchę tetrową, wodę dla dziecia i dla mnie telefon i klucze. A i chusteczki higieniczne i żel antybakteryjny do rąk. No i smoczek też. Ha! A mimo to po torbie nie widać tych zapasów [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To ja dopytam o nianię elektroniczną. Ma kto v tech albo Motorola????
Odkładalam zakup ale przyda się.
Dziś wychodzimy na dwór od 12 i nadziei nie widać... hehe wózek parzy.

Kurde ja też mam mała torbę i chciałabym wieksza. My mamy matę do przewijania, podkłady 2, 2 pampersy, bepanthen, pieluszke tetrowa, smoczek, powerbank, podpaske dla mnie, chusteczki nawilzane, klucze, portfel i telefon. A w koszu na dole mam kocyk, folie przeciwdeszczowa, wode, wafle ryżowe i scierke jakbym u kogoś chciała kolka wytrzeć w domu. Ja bym połowy tych rzeczy nie brała ale mój mąż musi mieć WSZYTSKO:D o i jeszcze mamy takie pachnące woreczki na zużyte pampersy

Paninka ja mam motorole ale nie używam w sumie słyszę ja wszędzie, może jak będzie większa To bym chętnie zobaczyła czy kajs nie poszla;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a możecie polecić jakąś fajną i co najważniejsze dużą torbę do wózka? Kupiłam na allegro jakiejś polskiej firmy za 100zł,.wydawała mi się duża, a teraz jak młodego spakuję to ledwo wszystko upycham... ma może któraś x lander x bag? Szkoda mi było na nią kasy, a chyba teraz będę żałować, bo muszę nową kupić

Ja mam torbę do.x landera z modelu 2014. W Tym roku kupowałam bezpośrednio od producenta ( adres milowy na stronie xlandera) . Okazało się ze jest taniej niż na allegro. Teraz zamawiam dostawę do wózka. I czekam na przesyłkę. Wyślij do nich meila z zapytaniem i może też uda się Tobie zakup.

Do góry