reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kupiłam sobie 2 sukienki w h&m na wyprzedażach w ramach nocnego karmienia. Ciekawe czy dojdą do piątku bo na weekend jedziemy do moich rodziców i bym się mogła pokazać na wsi :p
Takie typowo do karmienia czy zwykle? Jutro się wybieram może coś upoluje:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiem że temat był wałkowany kilka razy, ale teraz macie już doświadczenie praktyczne. Jaki polecacie wózek 3w1 z możliwością montowania fotelika. Żeby się lekko prowadził, nawet po wyboistej drodze i najlepiej spacerówka była montowana w obie strony,musi mieć składany stelaż do bagażnika. Nie musi być super wypasiony, tylko wygodny dla dzidzia i dla mnie. Tak mnie ten mój wózek wku...a że zdecydowałam kupić inny, a ten wystawię.

Dziewczyny wiem że temat był wałkowany kilka razy, ale teraz macie już doświadczenie praktyczne. Jaki polecacie wózek 3w1 z możliwością montowania fotelika. Żeby się lekko prowadził, nawet po wyboistej drodze i najlepiej spacerówka była montowana w obie strony,musi mieć składany stelaż do bagażnika. Nie musi być super wypasiony, tylko wygodny dla dzidzia i dla mnie. Tak mnie ten mój wózek wku...a że zdecydowałam kupić inny, a ten wystawię.
Ja jestem zadowolona ze swojego, espiro next Manhattan. Ma wszystko o czym pisalas. Wersja gondola i spacerowka 2200 ze spiworem do spacerowki . Fotelik mam osobno ale pasuje na stelaż wózka:-)
1501677385-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tutka tirso. Pojechałam wczoraj kilometr polna droga i prowadzilam jedna reka bo rozmawiałam przez telefon. Spoko było. No i ta gondola wysoko dla mnie jest super.
1501679195-aaaaaa.jpeg
1501679234-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tutka tirso. Pojechałam wczoraj kilometr polna droga i prowadzilam jedna reka bo rozmawiałam przez telefon. Spoko było. No i ta gondola wysoko dla mnie jest super.
1501679195-aaaaaa.jpeg
1501679234-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniek ja mam x-lander x-move po wertepach idzie elegancko, spacerówka jest obustronnie montowana, dokupiliśmy adaptery do fotelika maxi cosi pebble i też super pasuje wszystko, także polecam :-) ma jeszcze bajer ze światełkiem z przodu żeby być widoczną na drodze;-)

Do góry