reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny czy ma któraś z Was jakieś sprawdzone nosidło dla takiego malucha jak nasze lipcowe dzieciaczki? Strasznie boli mnie kręgosłup i nie mogę długo nosić Kuby na rękach, a on tak uwielbia... Myślałam na początku o tym Tula Link do: Baby Tula — Nosidełka Free-to-Grow ale ono jest raczej dla starszych dzieci, bo nic jak dla mnie główki nie trzyma, albo takie Link do: Caboo, Ekologiczne Nosidło z bawełny organicznej, Steel Marl , Nosidła - ekoMaluch.pl jak myślicie?

Też już patrzę za nosidelkiem. U nas dochodzi problem rozmiaru, bo chciałabym żeby na męża pasowało :) jakby któras wiedziała jakie nosidełko pomieści największego dorosłego to proszę o cynk.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam Chicco easy fit - zamierzam nosić go w nim jak będzie w sierpniu przedszkole żeby zaprowadzać starsza bo mam 3 minuty i na te 3 min nie będę wózka wyciagac.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia wszystkie miekkie nosidla typu tula beda ok
Aha fp model owieczka. Celowo pisze jaki model bo fp ma pare podobnych, ale widzialam na zywo i inaczej wyglada "fotel". Znajomi mieli rainforest niby taki sam, a dsziecku bylo niewygdnie

reklama
Kasiulka myślisz że zmieszczą mu się ramiona w taki standard? Chyba się przejedziemy pomierzyc gdzieś.
Emol czy na marywilskiej jak byłaś wózki oglądać to były nosidełka?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry