reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A ja Wam polecę telefon. Na patologii rozwaliłam swój tzn upadł mi. Mąż pojechał i kupił mi Huawei mate 9. Telefon niby taki jak wszystkie ale, nie ładowalam cały pobyt w szpitalu, co dla mnie jest szokiem no i czas ładowania wow.
Ja znowu wracam do laktatora. Położna mi powiedziała żebym kupiła elektryczny bo rocznym nie rozkrece i nie wiem który. Czy minielectric czy swing. Help. Dziś muszę kupić. W cyckach nadal susza :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam swing jest extra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to mąż idzie po laktator, recznym nie ma ani kropli. Ręką też nic nie wycisne. Dlatego taka panika i płacz.

No to mąż idzie po laktator, recznym nie ma ani kropli. Ręką też nic nie wycisne. Dlatego taka panika i płacz.

Misia ja mam swing - jest najlepszy i cichy, super ciągnie, baaardzo Ci go polecam.
Wyślij też męża do apteki gdzie są homeopatyczne leki niech kupi riccinus cummunis 5ch - to jest super środek na laktacje, mi zwiększył baaardzo ilość pokarmu (a w homeopatię nie wierzę;)) to są takie kuleczki pod język - 5 kuleczek 3,4 x dziennie co najmniej pół h przed lub po jedzeniu.
Pin dużo - w tym bawarke, kompot z jabłek i piwko karmi, femal****r, herbatka bocianek itp

Edit: misia i podstawa to to co Kasiulka napisała: 753 laktatorem po każdym karmieniu (też nocnym)

A ja Wam polecę telefon. Na patologii rozwaliłam swój tzn upadł mi. Mąż pojechał i kupił mi Huawei mate 9. Telefon niby taki jak wszystkie ale, nie ładowalam cały pobyt w szpitalu, co dla mnie jest szokiem no i czas ładowania wow.
Ja znowu wracam do laktatora. Położna mi powiedziała żebym kupiła elektryczny bo rocznym nie rozkrece i nie wiem który. Czy minielectric czy swing. Help. Dziś muszę kupić. W cyckach nadal susza :/

Myślę, że swing. Ten mini moze byc za slaby...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupił swing i po ssaniu małego robiłam 753 i pojawiło się troszkę, tak że 2 ml, nie więcej. O matko jaka jestem szczęśliwa. Bardzo dziękuję za rady, będę wam tu jeszcze pewnie zawracać mocno głowę. Czułam że ta laktacja będzie problemem całą ciążę.

Misia dasz radę! Nie poddawaj się! Nie denerwuj bo to nie pomaga. Spokojnie działaj, dziewczyny dobrze radzą. Uda się.

Kurcze drugie ściąganie i jest dwa razy więcej. Niestety mały dostał mm bo się strasznie awanturowal. Possal chwilę i niedoczekalby aż ściągnę. Ale na następne karmienie z 5ml mam swojego. Matko jedyna jak ja się cieszę.

reklama
Do góry