reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pulmelova pokaż co kupilas w hm, ja patrzyłam i do karmienia nic takiego nie było
Bab też mi się ten balios podobał. Jeśli mogę zapytać ile was wyniósł cały zestaw

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pulmelova pokaż co kupilas w hm, ja patrzyłam i do karmienia nic takiego nie było
Bab też mi się ten balios podobał. Jeśli mogę zapytać ile was wyniósł cały zestaw

2186zł

wózek 1748zł plus gratisowo folia przeciwdeszczowa, moskitiera, adaptery
fotelik samochodowy 399zł
torba zamykana do dolnego kosza 39zł

Kupowałam u nich Link do: SKLEP DZIDZIUSIOWA KRAINA

Bab też rozważałam cybexa później espiro baby design a wkoncu stanęło na teutonia

Kylesa w sklepie, między wieszakami z wyprzedaże wisiały też z serii mama
Na necie też tego nie widziałam, nawet teraz sprawdziłam i nie ma w promocji na ramiączkach do karmienia a ja kupiłam 2szt za 50zl, normalnie jest za 100 2szt

Bab świetny wozek, niestety nie na moje chodniki :-)
Ale fotelik też mam cybexa :-)

Olisiaa jak oglądam w aplikacji hm to nie mogę znaleźć tych rzeczy. Takie na ramiączkach do karmienia bordowa i szara w czarne ptaszki i jeszcze dwie rozpinane:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pulmelova ja właśnie w aplikacji patrzylam i nic nie ma, ale poprosiłam sąsiadkę aby mi zamówiła bodziaki do małej, dla siebie bluzkę biała ciążowa bo była na promo i taką Ala bluzę z falbanką do małej. Ona ma rabat pracowniczy więc chyba że 115 zł zrobiło się 78 czy jakoś tak

Rabat pracowniczy w hm to -25% :) och wymienialo się znizkami jeszcze rok temu, hi hi hi

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Jest lepiej. Ściągam 20 ml. Pierwszy raz kilka kropel. Leci też z piersi po naciśnięciu.
Kasiulka pije od początku.
Teraz znowu mam inny problem, młodemu dawałam całe z mm i moim. Po przystawianiu do piersi, która pięknie chwytal. Teraz piersi są okrągłe i skutki są bardziej płaskie i mały nie może chwycić. Drze się jak opętany to mu daje mleko. Kurcze już nie wiem co robić. Może spróbuję przez te nakładki. Jak nie urok to.... .

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol pracowałaś w sklepie czy na magazynie? Sąsiedzi na magazynie i tam raz do roku mają magazynowa wyprzedaż i tam wszystko za grosze 1zl 2 zł 5zl 10zl i najdrożej to chyba za 20zl były ciuchy ale to z tych z kolekcji projektantów czy jakoś tak

reklama
U mnie magazyn jest w Gdańsku. Pracowałam na sklepie. Ale miałam zniżkę pracowniczą -40% więc też nie najgorzej. Z tego co wiem u mnie na magazynie takich przyjemności za 5 zł nigdy nie było. Oni również mieli tylko zniżkę -40%. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry