reklama
Pulmelova pokaż co kupilas w hm, ja patrzyłam i do karmienia nic takiego nie było
Bab też mi się ten balios podobał. Jeśli mogę zapytać ile was wyniósł cały zestaw
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
2186zł
wózek 1748zł plus gratisowo folia przeciwdeszczowa, moskitiera, adaptery
fotelik samochodowy 399zł
torba zamykana do dolnego kosza 39zł
Kupowałam u nich Link do: SKLEP DZIDZIUSIOWA KRAINA
pumelova
Fanka BB :)
Kylesa w sklepie, między wieszakami z wyprzedaże wisiały też z serii mama
Na necie też tego nie widziałam, nawet teraz sprawdziłam i nie ma w promocji na ramiączkach do karmienia a ja kupiłam 2szt za 50zl, normalnie jest za 100 2szt
Bab świetny wozek, niestety nie na moje chodniki :-)
Ale fotelik też mam cybexa :-)
Olisiaa jak oglądam w aplikacji hm to nie mogę znaleźć tych rzeczy. Takie na ramiączkach do karmienia bordowa i szara w czarne ptaszki i jeszcze dwie rozpinane
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na necie też tego nie widziałam, nawet teraz sprawdziłam i nie ma w promocji na ramiączkach do karmienia a ja kupiłam 2szt za 50zl, normalnie jest za 100 2szt
Bab świetny wozek, niestety nie na moje chodniki :-)
Ale fotelik też mam cybexa :-)
Olisiaa jak oglądam w aplikacji hm to nie mogę znaleźć tych rzeczy. Takie na ramiączkach do karmienia bordowa i szara w czarne ptaszki i jeszcze dwie rozpinane
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pulmelova ja właśnie w aplikacji patrzylam i nic nie ma, ale poprosiłam sąsiadkę aby mi zamówiła bodziaki do małej, dla siebie bluzkę biała ciążowa bo była na promo i taką Ala bluzę z falbanką do małej. Ona ma rabat pracowniczy więc chyba że 115 zł zrobiło się 78 czy jakoś tak
Jest lepiej. Ściągam 20 ml. Pierwszy raz kilka kropel. Leci też z piersi po naciśnięciu.
Kasiulka pije od początku.
Teraz znowu mam inny problem, młodemu dawałam całe z mm i moim. Po przystawianiu do piersi, która pięknie chwytal. Teraz piersi są okrągłe i skutki są bardziej płaskie i mały nie może chwycić. Drze się jak opętany to mu daje mleko. Kurcze już nie wiem co robić. Może spróbuję przez te nakładki. Jak nie urok to.... .
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka pije od początku.
Teraz znowu mam inny problem, młodemu dawałam całe z mm i moim. Po przystawianiu do piersi, która pięknie chwytal. Teraz piersi są okrągłe i skutki są bardziej płaskie i mały nie może chwycić. Drze się jak opętany to mu daje mleko. Kurcze już nie wiem co robić. Może spróbuję przez te nakładki. Jak nie urok to.... .
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol pracowałaś w sklepie czy na magazynie? Sąsiedzi na magazynie i tam raz do roku mają magazynowa wyprzedaż i tam wszystko za grosze 1zl 2 zł 5zl 10zl i najdrożej to chyba za 20zl były ciuchy ale to z tych z kolekcji projektantów czy jakoś tak
reklama
Emol
Fanka BB :)
U mnie magazyn jest w Gdańsku. Pracowałam na sklepie. Ale miałam zniżkę pracowniczą -40% więc też nie najgorzej. Z tego co wiem u mnie na magazynie takich przyjemności za 5 zł nigdy nie było. Oni również mieli tylko zniżkę -40%.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom