reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

No widzi kontrastowo, dlatego ja planuje z niej korzystać pozniej :)
Ale mowie-dla mnie ważny był projektor i dźwięki. Same te miski to tam niepotrzebne. A kontrastowa bede miała mate

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No widzi kontrastowo, dlatego ja planuje z niej korzystać pozniej :)
Ale mowie-dla mnie ważny był projektor i dźwięki. Same te miski to tam niepotrzebne. A kontrastowa bede miała mate

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aa kumam. Racja. Projektor też mnie zainteresował:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja Wam polecę telefon. Na patologii rozwaliłam swój tzn upadł mi. Mąż pojechał i kupił mi Huawei mate 9. Telefon niby taki jak wszystkie ale, nie ładowalam cały pobyt w szpitalu, co dla mnie jest szokiem no i czas ładowania wow.
Ja znowu wracam do laktatora. Położna mi powiedziała żebym kupiła elektryczny bo rocznym nie rozkrece i nie wiem który. Czy minielectric czy swing. Help. Dziś muszę kupić. W cyckach nadal susza :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Olisia ja mam staniki z Alles. Zakochałam się w nich, bo są super wygodne i sliczne przy okazji. Chodzę już w nich ze 3 miesiące. Zamawiałam ze strony biustanasze.pl, mają niższe ceny niż na stronie producenta

Misia, ja mam minielectric i powiem tak-moim zdaniem on będzie dobry, skoro nie miałam siary wcześniej, a przyłożyłam i ten laktator mi już teraz (czyli przed porodem) mleko wyciągnął. Nie ciągnęłam dużo bo nie chce tracić tego, wiadomo, ale parę zassań i kropla się pojawia. Więc chyba jest dobry tak wnioskuje. Inna sprawa że trzeba ustawić moc ssania na dość bolesną jak dla mnie żeby poszło. No ale jest w tym potencjał.

Ja już nie wiem, znowu się zryczalam. Długo stał i nie chciał ssać, podałam się i dałam mm. Kurcze co tu robić.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja mam mini electric, ale nie testowałam bo nadal w dwupaku jestem
Ika dzięki za namiar na stronkę, wczoraj szukałam właśnie stanika ale z rozmiarami ciężko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mini electric jest bardzo fajnym glosnym traktorem. Ze mna juz tyle lat dziala jak nowy. I popieram ze recznym nie rozkrecisz laktacji.
Bardzo dobrze ze dalas mm. Bez stresu, ale jak on je mm to Ty do laktatora 753. I pozniej na nowe karmienie niech ssie ile moze,dalej laktator niech wypije ile ściągniesz, a na koniec mm.
Czyli cyc, laktator 753-podac mleko i mm w razie koniecznosci. Polecam rowniez farmalikter. Pamietaj ze 753 co 2,5-3 h w nocy tez. Po dobie sie rozkreci

Ostatnia edycja:
Do góry