reklama
pumelova
Fanka BB :)
Aa kumam. Racja. Projektor też mnie zainteresował:-)No widzi kontrastowo, dlatego ja planuje z niej korzystać pozniej
Ale mowie-dla mnie ważny był projektor i dźwięki. Same te miski to tam niepotrzebne. A kontrastowa bede miała mate
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja kupiłam szumisia ...ale tez nie wiem jak i czy sie sprawdzi ...mamy tego wiekszego ...
Co do karulzeli mamy po córecze Tiny love ...Link do: Tiny Love, karuzela Rośnij z muzyką Mała księżniczka
Córka korzytsa z samej stacji z melodyjkami do dnia dzijeszego ...cikawe czy nie bedzie problemu zeby oddac siostrze
Co do karulzeli mamy po córecze Tiny love ...Link do: Tiny Love, karuzela Rośnij z muzyką Mała księżniczka
Córka korzytsa z samej stacji z melodyjkami do dnia dzijeszego ...cikawe czy nie bedzie problemu zeby oddac siostrze
A ja Wam polecę telefon. Na patologii rozwaliłam swój tzn upadł mi. Mąż pojechał i kupił mi Huawei mate 9. Telefon niby taki jak wszystkie ale, nie ładowalam cały pobyt w szpitalu, co dla mnie jest szokiem no i czas ładowania wow.
Ja znowu wracam do laktatora. Położna mi powiedziała żebym kupiła elektryczny bo rocznym nie rozkrece i nie wiem który. Czy minielectric czy swing. Help. Dziś muszę kupić. W cyckach nadal susza :/
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znowu wracam do laktatora. Położna mi powiedziała żebym kupiła elektryczny bo rocznym nie rozkrece i nie wiem który. Czy minielectric czy swing. Help. Dziś muszę kupić. W cyckach nadal susza :/
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Misia, ja mam minielectric i powiem tak-moim zdaniem on będzie dobry, skoro nie miałam siary wcześniej, a przyłożyłam i ten laktator mi już teraz (czyli przed porodem) mleko wyciągnął. Nie ciągnęłam dużo bo nie chce tracić tego, wiadomo, ale parę zassań i kropla się pojawia. Więc chyba jest dobry tak wnioskuje. Inna sprawa że trzeba ustawić moc ssania na dość bolesną jak dla mnie żeby poszło. No ale jest w tym potencjał.
reklama
Mini electric jest bardzo fajnym glosnym traktorem. Ze mna juz tyle lat dziala jak nowy. I popieram ze recznym nie rozkrecisz laktacji.
Bardzo dobrze ze dalas mm. Bez stresu, ale jak on je mm to Ty do laktatora 753. I pozniej na nowe karmienie niech ssie ile moze,dalej laktator niech wypije ile ściągniesz, a na koniec mm.
Czyli cyc, laktator 753-podac mleko i mm w razie koniecznosci. Polecam rowniez farmalikter. Pamietaj ze 753 co 2,5-3 h w nocy tez. Po dobie sie rozkreci
Bardzo dobrze ze dalas mm. Bez stresu, ale jak on je mm to Ty do laktatora 753. I pozniej na nowe karmienie niech ssie ile moze,dalej laktator niech wypije ile ściągniesz, a na koniec mm.
Czyli cyc, laktator 753-podac mleko i mm w razie koniecznosci. Polecam rowniez farmalikter. Pamietaj ze 753 co 2,5-3 h w nocy tez. Po dobie sie rozkreci
Ostatnia edycja: