reklama
Obiecana fotorelacja z wkładek laktacyjnych [emoji16]
Avent bardzo fajny w dotyku, całkiem cienki i ma takie przetłoczenie, które można sobie rozerwać i dopasować do piersi :
J&J zdecydowanie grubsze ale zupełnie profilowane
Bonusowo TT ale one są chyba zupełnie takie same jak babyono i canpol (taki duży płaski naleśnik, cieńszy od j&j) jakoś mnie kne nie urzekły [emoji28]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Avent bardzo fajny w dotyku, całkiem cienki i ma takie przetłoczenie, które można sobie rozerwać i dopasować do piersi :
J&J zdecydowanie grubsze ale zupełnie profilowane
Bonusowo TT ale one są chyba zupełnie takie same jak babyono i canpol (taki duży płaski naleśnik, cieńszy od j&j) jakoś mnie kne nie urzekły [emoji28]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Aha83 jak się ich uzywa? Jesteś zadowolona? Super że mają dwa kleje bo mi wypadają
Aga.km a jak z klejem? Mocno się trzymają?
Kasiulka ja narazie mam jeden stanik z hm i jest spoko, nie mam kiedy kupić i jak drugirgo narazie :/ Chyba że jesteś w stanie mi.linka podesłać który jest fajny to sobie może przez neta kupie.. nie wiem sama
Judith dzięki!!!! Właśnie ja mam Canpol kurcze
Fajny ten avent
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga.km a jak z klejem? Mocno się trzymają?
Kasiulka ja narazie mam jeden stanik z hm i jest spoko, nie mam kiedy kupić i jak drugirgo narazie :/ Chyba że jesteś w stanie mi.linka podesłać który jest fajny to sobie może przez neta kupie.. nie wiem sama
Judith dzięki!!!! Właśnie ja mam Canpol kurcze
Fajny ten avent
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - kiedyś ten klej całkiem spoko trzymał. Teraz jeszcze nie kleilam, więc nie wiem.
Na noc mam inną wersję tych wkładek: night&day.
Z BabyOno bylam 8 lat temu mega zadowolona, ale zaciekawiły mnie teraz te wkładki z Lovi. Przynajmniej na wyjścia żeby były jak najbardziej dyskretne i przede wszystkim chłonne.
Na noc mam inną wersję tych wkładek: night&day.
Z BabyOno bylam 8 lat temu mega zadowolona, ale zaciekawiły mnie teraz te wkładki z Lovi. Przynajmniej na wyjścia żeby były jak najbardziej dyskretne i przede wszystkim chłonne.
Katja.
Zamowilam dzis jeszcze "kokon" dla Liwci, wsumie moze sie sprawdzi jak bede ją brala np do salonu albo innego pokoju i poloze to zamiast kocykow a i jakies ograniczenie ma ze nie wypadnie. Ciekawe czy sie sprawdzi, znajoma bardzo zachwalala ze ciagle w tym siedzialy wzielam z firmy na&ol , 160 z wysylka pobraniowa.
Ma ktoras ? Albo ma opinie ?
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja mam wkładki wielorazowe też, takie bawełniane - zobaczy się
Biustonosze do karmienia jednak kupiłam, wprwadzie miękkie ale piersi nie wyglądają zle, mega wygodne.
Katja też zastanawiałam się nad tym kokonem ale ja mam na dole kosz mojżesza także póki co nie jest mi kokon potrzebny
Biustonosze do karmienia jednak kupiłam, wprwadzie miękkie ale piersi nie wyglądają zle, mega wygodne.
Katja też zastanawiałam się nad tym kokonem ale ja mam na dole kosz mojżesza także póki co nie jest mi kokon potrzebny
reklama
Katja.
Dziekuje, znalazlam gdzies na instagramie u takiej babeczki. Ciekawe czy to sie przyda. Ale prababcia koniecznie cos kazala od siebie zamowic no to ma, a i ja zadowolonaKatja - Super ten kokon [emoji3]