reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Katja. A co to za przytulanki? Moja córeczka ma od urodzenia króliczka z hm i to.jej przyjaciel do zasypiania. Ostanio ich nie widziałalam wiec zamówiłam innego dla 2 córeczki.

paninka87 czy to jest łóżeczko z.Klupsia? ?ja osobiście nie mam łóżeczka od nich...ale kupiłam pościel i ręczniki kąpielowe. ..jestem pod wrażeniem jakości i ceny. Kupiłam pościeli z serio Indianka. ..podobał mi się ochraniacz. ..a kołdra. ..no wzór ujdzie

Przywiesilam literki :-)

1497789856-aaaaaa.jpeg
1497789866-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo łądne te literki! Też bym mogła takie miec:) musze się rozglądnąć...a swoją drogą czekam na pierwszego swojego bobasa i kompletuję to co powinno być w domu...wiadomo, że ciuszki pieluchy to normalka ale z takich aptecznych rzeczy co powinnam mieć? mam Linoseptic do dezynfekcji - pewnie na pocztku pępuszka...ale dla takiego maluszka to chyba nic więcej nie?

reklama
Bardzo łądne te literki! Też bym mogła takie miec:) musze się rozglądnąć...a swoją drogą czekam na pierwszego swojego bobasa i kompletuję to co powinno być w domu...wiadomo, że ciuszki pieluchy to normalka ale z takich aptecznych rzeczy co powinnam mieć? mam Linoseptic do dezynfekcji - pewnie na pocztku pępuszka...ale dla takiego maluszka to chyba nic więcej nie?
Nie za duzo, ale z tego co powinno sie na pewno przydac:
Pampersy 1, linomag masc (bialo-zielona tubka) do pupy na codzien, gaziki jalowe, sol fizjologiczna (do przemywania oczek czy do noska), duze waciki, specjalne paleczki/waciki do uszu dla dzieci z ogranicznikami, cos do kapieli - np. babydream z rossmana albo hipp, aspirator do noska (na poczatek nosefrida, potem katarek do odkurzacza)
To chyba tyle takich podstawowych na poczatek;)

Do góry