Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paninka ja mam wersje bez szuflady..ale ogolem jestem zadowolonaMyślę o tym samym łóżeczku. Macie z szufladą?? Łóżeczka te produkują w miejscowości w której pracuje mój malz. 15 km od nas
Na allegro :-)
Nie za duzo, ale z tego co powinno sie na pewno przydac:Bardzo łądne te literki! Też bym mogła takie miec musze się rozglądnąć...a swoją drogą czekam na pierwszego swojego bobasa i kompletuję to co powinno być w domu...wiadomo, że ciuszki pieluchy to normalka ale z takich aptecznych rzeczy co powinnam mieć? mam Linoseptic do dezynfekcji - pewnie na pocztku pępuszka...ale dla takiego maluszka to chyba nic więcej nie?