reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

D3 jak zawsze w kropelkach albo pompce mam.

U nas ani ozdób ( mam poszyte podusie w kształcie chmurek, kostki etc ale póki co schowane) ani naklejek, lampek, z racji tego, że się przeprowadzamy.
Nawet łóżeczko ubieram we wtorek a raczej 3 :p

Alex śliczna ta poscielka, Lubie miętowy kolor do tego :)

reklama
U nas na ścianie przy której jest kołyska są naklejki bajkowych zwierzątek i była tam wisząca półka to na niej ustawione są jakieś maskotki i do półki mamy doczepione świecące kulki jako nocna lampka w razie potrzeby.

IMG_7821.JPG
Sama niewiem jak to skomponowac. Za duzo mi sie rzeczy podoba , a nad tym lozeczkiem jakos nie mam wizji. Gdyby stalo normalne drewniane to inaczej a tutaj to moje cudo psuje mi wizje bo wizualnie szalu nie robi ... :) znalazlam super naklejke ale nie z polski :(

Załączniki

• IMG_7821.JPG
    IMG_7821.JPG
    69,4 KB · Wyświetleń: 452
Powiedzcie mi, ile macie bawełnianych sweterkow, polarowych bluz dla bobasów?
Ja mam 2 sztuki cienkich bawelnianych i 1 grubszy polarowy. Nie mam żadnych kurteczek itp.
Jak u Was to wygląda? nie mam za mało? Nie mam pojęcia jaką będzie pogoda :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi, ile macie bawełnianych sweterkow, polarowych bluz dla bobasów?
Ja mam 2 sztuki cienkich bawelnianych i 1 grubszy polarowy. Nie mam żadnych kurteczek itp.
Jak u Was to wygląda? nie mam za mało? Nie mam pojęcia jaką będzie pogoda :/

Na początek wystarczy tyle, nie wyobrażam sobie takiego maleństwa ubierać w kurtkę. Ewentualnie pajacyk welurkowy albo taki pajacyk "misiu" - ja mam takie właśnie.

Z Wit. D to tak jak Lilith polecam kropelki albo pompkę (np juvit D), bo z tych twist off za dużo się traci przy podawaniu (zostaje w kapsułce itp) i może mieć dziecko niedobory później (moja tak miała jak była mała, musieliśmy zmienić na kropelki).

Sweterka nie mam żadnego, mam jakąś bluzę z polaru ale to chyba na większy rozmiar a tak to jakieś grubsze pajace na większy rozmiar, mniejszych nie kupuje-jeżeli lipiec zaskoczy to młody będzie pakowany w za duże rzeczy, trudno :p
Kurtki dwie mam w spadku ale to rozmiarowo na wiosnę będzie dopiero :D

Ja nie mam kurtek tylko dresowe kombinezony 2szt, cieńszy i grubszy. Jakby było zimno to są kocyki przecież :-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 1 cienko sweterek i 1 bluze. A tak to pajacyki i kombinezon dresowy. I chyba dokupie 2 kombinezon jesli bedzie rozm.bo w hm jest na wyprzedazy.

Ja mam kilka, bo mam po córeczkach siostry. Nawet mam taki gruby misiowy kombinezon hihi, wiec akurat moja wypowiedź tutaj bedzie nie miarodajna. Mam kombinezony kurtki bluzy , ale mysle ze skoro masz dwie to w zupelnosci ci wystarczą :) ja za to nie mam ani jednej opaski na glowke takiej tylko na uszka, mam same czapeczki ciensze i grubsze. Nie mam tez takich spodenek z pelnymi stopkami- polspiochy czy jak to sie zwie. A chyba to plus kaftanik byloby najlepsze zeby pepuszek sie wietrzyl co?

reklama
Ja mam 2 polspiochy, takie cienkie dość. Mam trochę grubszych spodni bawełnianych i do tego skarpetki będę ubierać.
Ja do polspiochow będę ubierala bodziaki ;) nie mam ani jednego kaftaniku

Do góry