reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja nie lubie kaftanikow mam kilka bo dostalam ale wole body.

Grubszych rzeczy tez mam bo podostawalam nawet zimowy kombinezon mam jakby co;D haha.Oczywiscie nawet go nie pralam ale lezy gdzies w szafie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jedną bluzę na początek, i kilka w większych już rozmiarach. Najwyżej będzie w trochę za dużych chodził. Tfu, co ja gadam, jakie chodził, będzie leżał.. :D Do tego bodziaki długi i krótki rękaw, półśpiochy, spodnie dresowe i pajace. Kaftaników i śpiochów niet, bo mi się okropnie nie podobają ;)
A mój mężul kupił już mu strój sportowy piłkarski na wiosnę, tak w sam raz do raczkowania czy ewentualnego wstawania :D

My wczoraj po zakupach w Ikei mamy łóżeczko, śpiworki, wanienkę, lampki, wkłady do komody, karuzelkę i jakieś pierdołki, jakieś pojemniczki itp. Mój to chciał od razu kupować krzesełko do karmienia, śliniaki i blokady szafek! Chyba też mu się zaczyna rzucać na mózg powoli :D

Linione czyli widzę że takie samo podejście jak ja. U mnie też nie znajdzie się kaftanikow i śpiochów bo są brzydkie, jak dla mnie. Wolę bodziaki :) i do tego jakieś spodnie. A ile macie krótkich spodenek? Czy warto kupić może z 2 sztuki? Bo czasami jest za chłodno na sam bodziak a za ciepło na spodenki długie, albo po prostu czasami nie wypada aby był w samych bodziakach i coś na nóżki by się przydało.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mam żadnego kaftanika. Kilka koszulek co w paczce były i uwaga jedne śpiochy :) reszta polspiochy i spodnie. Niby mam np sweterek na 68 i bluzy dresowe ale jakieś duże mi się wydają :) trzy grubsze pajac, nie zamierzam już nic kupowac. Muszę młodego w końcu zobaczyć , bo takie kupowanie na ślepo mnie tylko denerwuje. Niby rozmiar taki sam a jedno szerokie drugie wąskie. W długości też duża różnica.
Linoone mój też ostatnio w Ikei patrzył na blokady do drzwi i szuflad :) i też mu powiedziałam że mu się rzuca :)
Emol nie mam krótkich spodenek za to kilka rampersow.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

My mielismy zakazenie pepuszka z synkiem dlatego tak jakos mam schize zeby wiecej wietrzyc ten pepuszek i zeby nie byl
Ciagle pozakrywany ubrankami szczegolnie w to lato. Wyladowalismy wtedy w szpitalu z zagrozeniem sepsy :(

Ja mam kilka kaftanikow i spiochow bo dostalam ale sa juz zapakowane do oddania bo mi sie nie podobaja [emoji51]
Emol ja mam chyba 4 krotkie spodenki takie na 56-62. I koszulki z krotkim rekawem.
Spodnie dresowe kilka par od najmniejszych rozm.i polspiochy. No i wiadomo bodziaki i rampersy.
A w wiekszych juz rozm.to kurteczki tez i kombinezon zimowy.

W h&m są na 62 cm. Dlatego pytam. Takie marynarskie

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jedne krótkie z h&m właśnie, ale w sumie mam je przez przypadek bo kupiłam komplet: body z krótkim, czapeczka i krótkie spodenki. Na 62cm. Na 56 nie mam nic, bo ja byłam duża, mąż też, więc nie liczę że urodze maleństwo [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj wlecialam do hm i spotkalam slodkie przytulanki na niemowlecym Po 20 zl. Zamierzam tam wrocic w poniedzialek :) dzisiaj mialam juz nogi w du... tak sie nalazilam :) kupilam sobie japonki zwykle z inblu w ccc za 39 zl bo juz mi ciezko zapinac jakiekolwiek sandalki :)

reklama
Nasze lozeczko tez juz gotowe czeka :)

1497634938-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę o tym samym łóżeczku. Macie z szufladą?? Łóżeczka te produkują w miejscowości w której pracuje mój malz. 15 km od nas

Do góry